Auto-cunoastere Relatii

Te va iubi asa cum esti tu!

Mi-a luat destul timp sa realizez ca barbatul, atunci cand te iubeste, adora la tine exact lucrurile pe care tu incerci sa le ascunzi!

Un barbat care se indragosteste de tine te va accepta asa cum esti! Va adora incapatanarea ta fara limite si faptul ca iti musti buza de jos cand ai indoieli; ii va placea tacerea ta si zambetul cu subinteles pe care i-l arunci cand sigur vrei ceva de la el.

Si da, nu se va indragosti de decolteul tau adanc, ci de modul in care ii zambesti. Nu te va respecta pentru ca porti fusta scurta, ci pentru ca vei sti cand sa-l tii de mana atunci cand va avea nevoie. Va alege sa ramana langa tine nu pentru ca esti dispusa sa faci sex de patru ori pe zi cu el, ci pentru ca esti puternica si stii ce vrei de la viata!

Fii deci convinsa ca nu-l vei cuceri cu machiajul strident, cu sticla de parfum varsata pe tine, cu cerceii care stralucesc de la un kilometru sau cu tocurile pana la cer. Nu acestea sunt lucrurile pe care le va aprecia un barbat la tine!

Barbatul care se va indragosti de tine cu adeTe va iubi asa cum esti tu!varat va fi cel care iti va aprecia unicitatea. In ochii lui vei fi cea mai frumoasa de pe planeta.

Nu te incapatana sa pari ceea ce nu esti, sa fii ceea ce ti-ai dori, ci fii exact cum esti tu! In definitiv, el nu se va indragosti de ceea ce vezi in oglinda, ci de ceea ce el vede in ochii tai.

Pentru ca un barbat, cand se indragosteste cu adevarat, nu conteaza marimea la bust sau talia de viespe. Dimpotriva, va fi atras exact de lucrurile pe care tu crezi ca el nu le vede, deoarece ai impresia ca le ascunzi foarte bine. Degeaba iti ascunzi pistruii sub machiaj, pentru ca lui tocmai acestia ii plac si va dori sa ii sarute in fiecare zi!

Un barbat se va indragosti de tine nebuneste pentru ca ai sute de lucruri mici si delicioase care il atrag, fie datorita mintii tale agere, a buzelor ce se unesc in zambetul perfect, sau din cauza privirii tale care ii face inima sa tremure, poate e din cauza atingerii tale care il face sa se transforme dintr-un barbat intr-un baiat la prima intalnire. Se va indragosti pentru ca esti cea mai buna prietena a lui sau pentru ca il faci sa zambesca in fiecare zi. Se va indragosti de tine pentru ca il accepti asa cum e este el, dificil, incapatanat dar dispus sa faca totul pentru tine. Iar uneori barbatul de langa tine nu stie de ce s-a indragostit de tine, tot ce stie sigur este ca nu isi vede viata fara tine in ea!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu