Familie Relatii

10 lucruri ii tin la distanta pe barbati cand se gandesc la casnicie

10 lucruri ii tin la distanta pe barbati cand se gandesc la casnicieAngajamentul pe termen indelungat sub numele de "casatorie" ii poate speria chiar si pe cei mai increzatori barbati. Uneori, pentru partea masculina, casatoria inseamna sa renunte la controlul pe care il au asupra propriei vieti si sa isi puna toata increderea in femeia de langa ei, ceea ce nu multi pot face.
 

  1. Daca spun "DA" asta inseamna ca vor trebui sa spuna "NU" tuturor posibilitatilor feminine care se vor plimba pe sub privirile sale.

 

  1. In momentul in care apare fraza "Veti fi impreuna la bine si la greu" realizeaza ca pentru totdeauna tot ce este al lui va fi al vostru si tot ce este al ei va fi doar al ei.

 

  1. Cand se casatoresc intr-un fel se simt ca si cum s-ar muta din nou cu mama, pentru ca: li se va spune ce sa faca si cum sa faca, vor fi cicaliti in permanenta cand gresesc, nu exista fraza "nu am chef" atunci cand nevasta are o cerere si mai mereu va trebui dea un raport: unde a fost, ce a facut, cu cine era si ce s-a intamplat cat ea nu a fost in preajma lui.

 

  1. Teama ca poate femeia langa care este nu e sufletul sau pereche si daca se casatoreste si intalneste mare lui dragoste intre timp, totul se duce pe apa sambetei – poate fi o opreliste in a se casatori.

 

  1. Daca parintii lui nu au avut parte de o casnicie implinita si fericita mereu va fi nesigur in a face si el pasul.

 

  1. Va trebui sa renunte la iesirile de bauta cu baietii, la noptile pierdute, la distractii care apar brusc.

 

  1. Sunt barbati care urasc sentimentul de a fi "domesticiti" sau "tinuti sub papuc", care se vor casatori foarte greu.

 

  1. Teama ca viata lui va deveni o monotonie continua, o rutina insuportabila.

 

  1. Barbatii incapatanati care nu sunt dispusi sa faca compromisuri vor evita sa faca vreodata o cerere in casatorie prea rapida.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu