Lifestyle Muzica si vedete

Will Smith vrea sa intre in politica


Vedete - Will Smith vrea sa intre in politica

Mai nou, cantaretul si actorul american Will Smith se gandeste foarte serios sa intre si dansul in politica, urmand exemplul unui alt mare actor, Arnold Schwarzenegger, care a castigat deja nu doar inimile, dar si voturile multor conationali. Revelatia a fost adusa la cunostinta marelui public prin vocea sotiei actorului de culoare, Jada Pinkett, care a declarat intr-un interviu ca partenerul ei viseaza in secret la nici mai mult nici mai putin decat functia de presedinte a Statelor Unite ale Americii.

Will Smith s-a nascut si si-a petrecut copilaria in Philadelphia, leaganul democratiei americane, si nu este deci intamplator faptul ca aspira in prezent la o functie in senatul american. El provine dintr-o familie obisnuita de americani, mama sa fiind un administrator de scoala, iar tatal inginer de electrocasnice. Impreuna au reusit sa creasca 4 copii minunati, desi viata le-a pus si multe obstacole inainte, ei separandu-se pe cand Will avea doar 13 ani, dar continuand sa aiba grija de copii. Pentru aceasta, Will Smith ii pastreaza foarte aproape de sufletul sau si le este recunoscator pentru faptul ca au reusit sa ii ofere o crestere si o educatie normala.

Inca din adolescenta, tanarul Will a fost preocupat de muzica, el primind pe atunci porecla de "Prince", mai degraba pentru temperamentul sau flusturatic si persiflant decat pentru succesele muzicale. Talentul sau innascut de rapper i-a adus insa consacrarea, el incepand sa lucreze la nivel de semi-profesionisti cu un alt tanar talentat, Jeff Townes, cu 3 ani mai in varsta decat dansul. Impreuna au format trupa "DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince", care promova o combinatie de muzica pop si hip-hop, destul de avangardista pentru acei ani.

Debutul in film si l-a facut in 1990, cand a semnat cu compania NBC un contract pentru realizarea serialului "The Fresh Prince of Bel-Air", destul de bine primit de critica. Intre timp este invitat sa faca parte si din distributia blockbusterului "Bad Boys", unde alaturi de Martin Lawrence isi face cu adevarat intrarea in lumea buna a filmului. Succesul a urmat atat in plan muzical cat si cinematografic, in prezent Will Smith fiind unul dintre cei mai bine platit artisti ai Hollywood-ului.

In planul vietii personale, Will Smith de asemenea cunoaste o viata implinita si fericita alaturi de sotia sa si cei doi copii minori ai lor, el mai avand un fiu provenit din prima sa casatorie cu actrita Sheree Zampino. Will Smith este foarte bogat si detine resedinte multiple atat in Statele Unite cat si in Europa, in Suedia. Este activ ca militant pentru drepturile copiilor la educatie, dar si ca suporter declarat al presedintelui Obama, la a carui campanie electorala a contribuit atat cu bani cat si cu credit moral.

Desi a fost crescut in cultul baptist, Will Smith se declara in prezent "crestin", pur si simplu, el acceptand fara rezerve faptul ca toate religiile pot oferi o cale optima de iluminare spirituala. Din punct de vedere politic, Will Smith sustine viziunea Partidului Democrat, pe ale carei liste este foarte posibil sa candideze la urmatoarele alegeri, dupa ce va evalua in detaliu sansele sale de succes. Impreuna cu sotia sa au pus si bazele unei fundatii de caritate, Will and Jada Smith Family Foundation, menita sa sustina in principal tinerii defavorizati din America.

foto HMultiplex.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu