Lifestyle Muzica si vedete

Si Dennis Hopper a pierdut lupta cu cancerul


Vedete - Dennis Hopper

Recent, cunoscutul actor si producator de film, Dennis Hopper, a decedat la locuinta sa din Los Angeles, dupa o luna batalie cu cancerul de prostata. A murit in liniste, la varsta inaintata de 74 de ani.

Familia si prietenii i-au fost alaturi pana in ultimul moment, iar la inmormantare s-au deplasat cu tristete si camarazii sai de o viata, actorii si producatorii de film Jack Nicholson si Peter Fonda, alaturi de alte staruri ale ecranului si vietii artistice americane.

Dennis Hopper a avut o cariera bogata, aparand in roluri de exceptie, cu adevarat clasice de acum ale cinematografiei (Easy Rider, Blue Velvet, Giant, Cool Hand Luke, Speed). Inainte de a muri, a dat mai multe interviuri in care a declarat ca este multumit de momentele deosebite care i-au marcat cariera.

Viata personala i-a fost marcata de o serie de casnicii ratate, lucru cauzat in principal de consumul masiv de droguri, care i-a dat peste cap viata de familie, inclusiv inainte de a deceda el aflandu-se in plin proces de divort.

Dennis Hopper a avut totusi 4 copii, cu totii mandri de celebritatea si spiritul placut al tatalui lor, ei reusind sa il faca bunic si oferindu-i fericirea de a-si cunoaste bine nepoteii inainte de a muri.

Oficialii industriei americane de film l-au onorat chiar la inceputul primaverii acestui an pe Dennis Hopper cu o stea pe trotuarul celebrului Hollywood Walk of Fame. Alaturi de buni prieteni precum Jack Nicholson, Viggo Mortensen, David Lynch, si inconjurat de familie si fani, Dennis Hopper a primit acest ultim omagiu fericit, cu zambetul pe buze si pornit pe glume ca intotdeauna in indelungata sa cariera de film.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu