Casa si gradina Lifestyle

Dimineti magice printr-o apasare de buton

Dimineti magice printr-o apasare de butonSummer collapsed into fall… Soarele bland iti mangaie chipul inca de la primele ore, in timp ce aroma boabelor decafea proaspat macinate te imbie sa pornesti intr-o aventura a simturilor. That’s it! Astazi nu savurezi doar un espresso, ci traiesti experienta unei stari speciale.
 
Cea mai buna cafea este… la tine acasa
 
Poate ca nu de putine ori te-ai intrebat: care este secretul “retetei perfecte”? Atunci cand cochetezi cu ideea unor dimineti petrecute in tihna la o cafea cu el sau abia astepti sueta cu fetele, espressoarele Krups transforma visul in realitate.
 
Datorita sistemului patentat Thermoblock si TehnologieiQuattro Force, ai savoare fara compromisuri, in fiecare zi. Quattro Force combina patru procese diferite pentru a optimiza fiecare pas cheie in obtinerea unui espresso perfect:rasnire, presare, percolare si drenaj. Iar functia inteligenta Thermoblock asigura o bautura fierbinte chiar de la prima ceasca si capteaza gustul adevarat in esenta sa cea mai pura.
 
Espresso, Lungo sauCappuccino, orice alegi, urmeaza un zambet strengaresc! Cu amprenta puternica, completata de un gust desavarsit, simturile sunt ademenite odata cu primii vapori raspanditi. ☺
 
Fie ca iti aminteste de culoarea caramelului ori deja esti cu gandul la nuanta ciocolatei amarui, senzatia intensa devine din ce in ce mai prezenta. Keep dreaming… ce poate fi mai delicios decat un sarut de “buna dimineata”al cafelei parfumate, pregatita exact pe placul tau?
 
So, do you trust somebody who doesn’t drink coffee?
 

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu