Educatie Lifestyle

Viata trebuie traita la maxim…

Viata trebuie traita la maxim...Fericirea este o consecinta a efortului propriu. Trebuie sa muncesti pentru ea, trebuie sa lupti, sa insisti, chiar daca totul in jur se opune, iar uneori trebuie chiar sa fugi de ce iti este cunoscut si confortabil pentru a regasi ceea ce te face fericita.
           
O inima franta nu inseamna sfarsitul lumii, nu inseamna ca nu vei iubi niciodata, nu inseamna ca tristetea este interminabila. O inima ranita inseamna ca ai incercat ceva, ca ai riscat, ca nu vrei sa traiesti intr-o viata fara sens si ca ti-ai oferit aceasta sansa. Pe aceasta trebuie sa ti-o oferi iarasi.
           
Unele persoane cred ca sufletul pereche este acea entitate care se potriveste perfect inimii tale si este ceea ce cu totii ne dorim. Eu cred, insa, ca sufletul pereche e persoana care iti arata slabiciunile, iti demonstreaza ca poti fi mai bun in tot ceea ce iti propui si te ajuta sa-ti schimbi viata.
           
Sufletul pereche este cea mai importanta persoana pe care o vei cunoaste vreodata. Este persoana care va reusi sa iti darame toate zidurile, care te va trezi la viata, te va face sa renunti la orgoliu, te va determina sa iti calci mandria in anumite cazuri, chiar iti va rani inima ca sa vezi ca ea chiar poate sangera, datorita careia iti vei pierde controlul.
           
Din pacate, sunt cazuri in care esti nevoita sa recunosti ca nu poti trai cu sufletul tau pereche, fie pentru ca e prea dureros, fie pentru ca, poate, nu e momentul sau locul potrivit pentru voi. Sufletele pereche intra in viata noastra doar ca sa ne arate ca putem fi altfel, putem fi ceea ce ne dorim. Trebuie sa avem curajul de a risca…
Meriti sa iubesti, meriti sa fii fericita, meriti sa fii iubita, meriti ca toate visele sa ti se indeplineasca si meriti sa lupti pentru toate acestea. Viata merita traita la maxim, cu tot cu micile ei imperfectiuni.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu