Lifestyle Timp liber

V-ati propus ca 2013 saƒ fie un an plin de experiente memorabile?

V-ati propus ca 2013 saƒ fie un an plin de experiente memorabile?happybox a selectat pentru voi cele mai interesante 400 de experiente din Bucuresti si din taraƒ, intr-o cutie cadou!

Anul acesta alegeti saƒ vaƒ bucurati de cat  mai multe momente memorabile alaƒturi de cei dragi! Datoritaƒ  cutiilor cadou happybox  este mai simplu ca niciodataƒ saƒ renuntati la monotonie si saƒ programati activitaƒti si experiente care aduc bucurie! Fie caƒ  este vorba  despre o zi la spa,   lectii  de dans  sau  de echitatie,   un  zbor cu avionul sau o escapadaƒ romanticaƒ, happybox vaƒ incurajeazaƒ saƒ oferiti cadouri inedite celor dragi sau saƒ vaƒ bucurati chiar voi de experientele incluse!

Amintirile cele mai de pret pe care le avem sunt reprezentate de momentele fericite petrecute alaƒturi de cei dragi. Tine de noi saƒ traƒim cat mai des momente memorabile. Prin cutiile cadou happybox am dorit, in primul rand, saƒ oferim o alternativaƒ la cadourile clasice, reprezentate de bunuri, si in  al doilea rand, am vrut saƒ determinaƒm o schimbare  in atitudinea  romanilor, incurajandu-i saƒ incerce lucruri noi, saƒ experimenteze. Prin cele 400 de experiente selectionate si incluse in cutiile happybox, nu numai caƒ promitem activitaƒti extraordinare, dar garantaƒm si faptul caƒ pretul acestora a fost negociat de caƒtre happybox pentru a oferi un plus de valoare cumpaƒraƒtorului,   a declarat Marius Avram,  Director General happybox.

Pentru a face cadou o cutie happybox tot ce  trebuie saƒ faceti este saƒ alegeti  cutia  doritaƒ,  dintre  cele  sapte  variante: Relax&Beauty, Sport&Fun, Aventura, Sejur in Doi, Escapadaƒ de Lux, Invitatie in Oras si Experiente Diverse, cu peste 400 de experiente si activitaƒti atent selectionate, la centre partenere din Bucuresti si din taraƒ. Din brosura aflataƒ in interiorul cadoului ales se va selecta experienta doritaƒ, iar pentru a programa experienta se va accesa centrul de rezervaƒri happybox (on-line sau telefonic) si se va face programarea cu ajutorul codului de securitate aflat pe voucherul din interiorul cutiei. Dupaƒ  ce    programarea este confirmataƒ, puteti saƒ vaƒ  bucurati de experienta aleasaƒ prezentand voucherul completat in intregime,  in  ziua  experientei.  Este  foarte  simplu, urmati  cei 3  pasi:
1.  Alege  cutia  cadou  happybox,
2.  Selecteazaƒ experienta si programeazaƒ-te,
3. Bucuraƒ-te de ea! Aflaƒ mai multe si studiazaƒ toataƒ gama de experiente selectionate.

Preturile  celor 7 cutii happybox variazaƒ  intre  60 si 400 de lei, si datoritaƒ  negocierilor pe care happybox le-a  purtat cu partenerii saƒi, fiecare cutie vine cu promisiunea caƒ oricare dintre experientele incluse valoreazaƒ cel putin pretul plaƒtit pentru cutie. Asadar, cel care va cumpaƒra o cutie happybox poate fi sigur caƒ  el sau persoana care va primi cutia cadou, se va bucura de o experientaƒ mai scumpaƒ sau cel putin egalaƒ, cu pretul plaƒtit!

De ce happybox? Creeazaƒ amintiri pentru toataƒ viata prin activitaƒtile si experientele inedite incluse! Cutiile happybox sunt o alternativaƒ la cadourile clasice, contin experiente de care se poate bucura o singuraƒ persoanaƒ sau grupuri de panaƒ la zece, cel care primeste cadoul isi poate alege  singur dintre zeci de variante experienta si poti fi sigur caƒ pretul platit pe cutia cadou happybox este mai mic decat experienta in sine!

Lansarea oficialaƒ   happybox va avea loc pe data de 5 Februarie, la sala Jubile The Ballroom. La eveniment sunt asteptati  jurnalisti din presa scrisaƒ si on-line, bloggeri si persoane publice. Scopul evenimentului este de a familiariza publicul tintaƒ cu privire la conceptul de cadou-experientaƒ si de a prezenta gama de produse happybox.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu