Lifestyle Turism

Turism dentar pentru romanii cu bugetul mic

Turism dentar pentru romanii cu bugetul micAlaturi de Ungaria si Polonia, si Romania este folosita ca destinatie europeana pentru turismul dentar, la noi tarifele practicate de catre stomatologi fiind mai mici decat in vestul Europei, dar oricum inca foarte mari pentru romanii de rand.

In incercarea de a-si trata totusi dantura, multi romani apeleaza, la randul lor, la tarile din est, cea mai vizitata destinatie fiind pana in prezent Republica Moldova, unde lucrarile sunt mai ieftine, iar calitatea lor de multe ori aceeasi cu cea oferita in tara noastra.

Odata ce reusesti sa identifici si sa te programezi la un medic stomatolog de peste hotare, mai ramane de luat in calcul si varianta cazarii deoarece nu este deloc convenabil sa te deplasezi cu masina pentru interventii medicale care pot dura chiar si zile la randul.

In Republica Moldova, cu putin efort poti gasi cazare la preturi foarte convenabile chiar si in Chisinau, iar conditiile oferite sunt bune si angajatii suficient de amabili incat sa iti tihneasca "sejurul".

Suplimentar, din punct de vedere turistic Moldova nu este deloc de lepadat asa ca, daca tot iti faci dantura aici merita sa profiti putin si sa vizitezi si unele dintre obiectivele turistice din zona unde te-ai cazat.

Comparativ cu tarifele practicate de stomatologii din Romania, in Republica Moldova preturile sunt cam la jumatate, iar calitatea lucrarii apropiata de ceea ce puteti primi si la noi. Depinde insa foarte mult si de clinica sau cabinetul ales pentru a se obtine totusi chiar cele mai performante servicii.

Turismul dentar isi are neindoios si riscurile sale implicite, dar atunci cand te orientezi catre un chilipir cu siguranta ca te astepti si la asa ceva, sa iesi la o adica si in pierdere. Multi dintre cei care au apelat insa la aceasta forma de rezolvare a danturii lor nu par sa regrete alegerea facuta asa ca pana la urma ramane o problema de "orientare", cu putin noroc fiind probabil posibil sa iesi mai ieftin si mai bine decat pe la noi.