Lifestyle Sport

Topul producatorilor de imbracaminte sportiva in 2013

Topul producatorilor de imbracaminte sportiva in 2013

Imbracamintea sportiva nu este un lux ci o necesitate pentru cei mai multi dintre noi, dovedindu-se extrem de utila in dese ocazii, atunci cand ne dorim sa purtam o vestimentatie mai comoda pentru a executa activitati diverse, plecand de la exercitiul fizic si ajungand la calatoriile lungi cu masina, ciclism sau drumetiile de placere.

Din pacate pentru cei mai multi dintre noi, produsele de imbracaminte sportiva existente pe piata din Romania sunt destul de rar de buna calitate, imbracamintea sportiva de top fiind nu doar dificil de gasit, dar si suficient de scumpa pentru a speria cumparatorul de rand, care isi doreste de regula o vestimentatie solida si adecvata si nu una "de lux".

Pentru cei interesati, ofertele cele mai bune de pe piata de imbracaminte sportiva vin de la firme cu renume in acest domeniu, aici preturile variind de la caz la caz, in unele situatii fiind de-a dreptul strigatoare la cer, iar in alte situatii permitandu-ne sa facem o investitie chiar inteligenta in calitate si durabilitate:

1.  Nike

Este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de imbracaminte sportiva pe plan mondial, fiind prezent atat la marile manifestari sportive de peste an cat si in magazinele de profil din intreaga lume. In Romania, produsele Nike, accesibile la preturi situate in jurul a 100-150 de euro, sunt distribuite prin reteaua de magazine Elmec Romania.

2. Adidas

Usor de recunoscut si foarte iubite de catre clientii romani, produsele cu marca Adidas sunt prezente in multe locatii din tara, si aici preturile plecand de la aproximativ 100 de euro si putand trece lejer peste aceasta suma in multe dintre cazuri.

3. Reebok

Un alt producator renumit pe plan mondial, Reebok este din pacate foarte slab reprezentat in Romania desi oferta sa este mai tentanta gratie unor preturi mult mai competitive decat cele promovate de alti producatori de echipamente sportive de pe piata noastra.

4. Puma

Aflat intr-o situatie similara, brandul Puma nu prea se regaseste prin magazinele romanesti, clientii putand usor sa fie amagiti cu produse contrafacute care imita la perfectie celebrii pantofi sportivi sau produsele de vestimentatie de la Puma.

5. Asics

Unul dintre producatorii mai putin cunoscuti, dar foarte cautat este si compania japoneza Asics, prezenta in Romania mai ales prin incaltaminte sportiva pentru toate categoriile de varsta, deloc usor de gasit insa prin magazinele patriei noastre.

6. Fila

Produsele celebrului producator italian de imbracaminte sportiva, altadata usor de gasit si in Romania, pot fi achizitonate mai ales online, la preturi deloc mari, si exista si magazine de profil care comercializeaza imbracaminte sportiva Fila, dar acestea sunt foarte rare.

7. Everlast

Relativ bine reprezentat si in Romania, producatorul de echipamente sportive Everlast poate fi accesat online pe adresa magazinului Everlast Romania, existand si magazine de profil in Bucuresti, Iasi si Timisoara. Si in acest caz, preturile pleaca se situeaza in jurul valorii de 100 de euro, mai mult sau mai putin in functie de comanda facuta.

8. Lotto

Un alt producator de renume, firma italiana Lotto ofera de la an la an colectii care atrag clientii din intreaga lume, si in Romania existand sanse sa iti poti procura la preturi destul de convenabile astfel de imbracaminte sportiva de ultima ora.

9. Diadora

Tot din Italia vine si oferta producatorului Diadora, aici aparand inclusiv aparate pentru gimnastica alaturi de imbracamintea si incaltamintea sportiva. Preturile sunt relativ ridicate, dar calitatea ramane de top.

10. Kappa

Italienii sunt prezenti pe piata echipamentelor sportive si prin producatorul Kappa, destul de cunoscut clientilor romani, si care ofera produse diverse la preturi destul de atractive. Kappa sunt reprezentati in Romania de Overall International unde veti gasi si un catalog complet al ofertelor de ultima ora ale producatorului italian.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu