Lifestyle Tehnologie si internet

Telefoanele dual sim te pot ajuta sa gasesti echilibrul intre afaceri si viata personala

Telefoanele dual sim te pot ajuta sa gasesti echilibrul intre afaceri si viata personalaFoarte popularizate si cautate au inceput sa fie de ceva vreme telefoanele mobile dual sim care permit incarcarea a doua cartele electronice pe acelasi telefon astfel incat utilizatorul sa poata accesa alternativ reteaua atat pentru uz personal cat si pentru uz profesional. Cartelele electronice pot fi atat prepay cat si pe abonament sau chiar provenind din retele diferite de telefonie mobila.

Daca initial telefoanele dual sim pareau condamnate la o disparitie regretabila din cauza concurentei acerbe din domeniul telefoniei mobile, in prezent aceste dispozitive incep sa patrunda tot mai puternic pe piata gratie interventiei marilor producatori care in sfarsit au inteles avantajele certe si ale telefoanelor dualsim si produc la randul lor astfel de dispozitive pentru care exista un bun potential de piata.

Cele doua cartele electronice se pot instala relativ simplu intr-un telefon dual sim, la fel ca orice alta cartela electronica, iar modelele de data recenta de telefoane dual sim fac posibila utilizarea acestor cartele cu un minimum de disconfort. Un fapt pozitiv, autonomia de functionare a telefoanelor mobile a crescut simtitor de la doar cateva ore sau zile in trecut pana la o intreaga luna in prezent, cand aproape uiti ca mai trebuie sa mai si alimentezi un astfel de telefon.

Pretul de comercializare pentru telefoanele dual sim de ultima generatie nu este mult diferit de cel al telefoanelor mobile standard, ba chiar deseori poate fi si mai mic, cu doar putin peste 100 de euro. Telefoanele dualsim vin cu un design foarte apropiat de cel standard si nu sunt de dimensiuni mai mari decat alte tipuri de telefoane. Performantele lor bineinteles ca difera de la producator la producator, dar de asta exista si piata pentru a se regla bine raportul dintre pret si calitate.

In Romania exista multi distribuitori autorizati inclusiv pentru telefoanele dual sim, acestea venind de la mai toti producatorii de renume de la care romanii si-au cumparat telefoanele lor mobile si in trecut. Marele avantaj conferit prin posibilitatea de a accesa 2 cartele electronice de pe acelasi telefon castiga tot mai multi clienti, multa lume preferand sa poarte un singur telefon prin buzunare si nu doua, unul pentru probleme de serviciu si altul pentru uz personal. Cu siguranta, viitorul va permite adaugarea a mai mult de 2 cartele pe acelasi telefon si nu ramane decat sa asteptam sa se intample si acest lucru pentru a castiga cu totii un plus de confort si usurinta in utilizarea retelelor diverse de telefonie mobila.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu