Lifestyle Timp liber

Tango?

Tango?Dansul este singura forma de arta in care omul este arta si artist, asa spuneau vocile luminate din arta acum multi ani. Si in prezent dansul ramane o forma pura de arta, in care cel care danseaza emana si isi recapata fortele prin trairi.

Dincolo de superficilitatea cotidiana, de dansurile din cluburi unde dansam uneori, sta un dans aparte. Da, de Tango este vorba. Acel Tango care lasa pasiunea sa ajunga dincolo de geamandura contingentului si poate transmite mai mult decat poate orice cuvant.

Tango Discovery Romania propune o modalitate iesita din tipare, care duce la multe elemente bifate. Cum pentru o persoana care se respecta conteaza si miscarea, si distractia si relaxarea, cursurile din cadrul acestei scoli de dans pot indeplini aceasta ecuatie. Fie ca vrei sa inveti pentru tine, fie ca vrei sa dansezi la nunta sau alte evenimente, sau iti doresti un dans personalizat, instructorii de acolo, manati de profesionalism si pasiune, pot face acest lucru posibil pentru tine.

Totodata, poti fi tu spectator si ii poti invita pentru a realiza show-uri pentru petreceri private, corporate sau orice alt motiv de sarbatoare pe care il ai.

Asteptam ideile tale, curajul tau si propunerile tale la [email protected]

Despre Tango Discovery Romania

Singura scoala internationala de tango argentinian din Romania are o experienta de ani buni in predat si oferit cursuri de grup si private, teambuilding-uri cat si demonstratii pentru spectacole si petreceri. Instructorul cu o pregatire internationala Eugen A. Cristea, autorul lucrarii“Manual de Tango Argentinian”, alaturi de echipa sa, transmite mai departe arta dansului in cuplu care are la baza si alte tehnici in strasa legatura cu emotiile, mentalul si relaxarea. Te invita in pasi de dans sa li te alaturi si sa afli ceea ce dansul poate face pentru tine: cum sa te conectezi cu orice partener/a pe orice tip de muzica.

Foto credit: Camelia Cercelan

Tango?

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu