Lifestyle Muzica si vedete

O voce a Romaniei, Lori

O voce a Romaniei, Lori
Avem din fericire multe voci talentate în această țară și suntem mândri de acest aspect. Am adresat câteva întrebări frumoasei Lori, cunoscută de la Vocea Romaniei. A raspuns pentru Egirl curiozităților noastre și ne bucură mult faptul că și pe viitor ne va încanta auzul.
 
Mulțumesc pentru timpul tău. Spune-mi, când ți-ai dat seama că ai talent și că vrei să urmezi o carieră muzicală?
 
Si eu multumesc! Poate e mult spus, când mi-am dat seama că am talent, totul a venit natural, de mică obisnuiam sa cânt prin curte, prin casă, duminica la corul bisericii. Sau atunci când ieseam la joacă, dadeam alaturi de sora mea spectacole în cartier, iar când am crescut mai mare am inceput să cânt la școală, la cor, în clasă colegilor, la serbari, pana când într-o zi, bunica mea m-a înscris la scoala de muzică să studiez canto, și de aici a urmat pas cu pas, dezvoltarea mea profesională către o carieră muzicală.
 
Care a fost prima ta tangență cu scena?
 
Prima, prima tangență cu scena, a fost atunci când am dat primul examen la școala de muzică, având ca public, colegii de an, profesorii și parintii…și multe emoții 🙂
 
Cum ai ales să participi la acest show?
 
Am vazut o șansă, o oportunitate in participarea mea la Vocea Romaniei pentru ceea ce voiam să fac în acel moment în cariera mea profesională, muzicală.
 
Ce a însemnat pentru tine ca și maturitate muzicală să treci printr-o asemenea etapă?
 
A fost mai mult o maturizare la nivel psihic, decât muzicală. Dincolo de momentul muzical în care te pregătești, studiezi în detaliu alături de antrenor ce și cum cânți, cum te miști, maturitatea muzicală pentru mine a venit după concurs, când am înteles că a cânta, pentru mine este o nevoie, nu o dorință si că acest lucru reflectă tot ceea ce simt, exprim pe scenă și că în timp doar astfel aș putea să fiu un artist autentic. 
 
Cum ai defini experiența Vocea Romaniei?
 
Ambiții, dorințe, ego, succes, cunoașterea de sine. Un vis cu ochii deschiși ce m-a trezit în realitate.
Am si scris o poezie  pe blogul meu inspirata de aceasta experienta.
 
 

Credințe, judecăți
Concluzia că poți
Kilometri de gânduri
Din întrebări, și răspunsuri

 
Suflete și vise
Idealuri.com/promise
Se nasc prinse fir cu fir
Spre iubire, în delir

 
Hrană nopți, odihna zi
Din ale mai ieri copilării,
Lupte-ntregi fără cuprins
În speranțe cu permis
Egoist sau altruist
Pentru-o viză de artist.

 
Ce îți dorești în viitorul apropiat să realizezi pe plan profesional?
 
Aproape zilnic, scriu versuri, am repetiții cu echipa mea, pentru show-urile live, sau sunt în studio, lucram, compunem. Nu pot vorbi despre planuri, zi de zi fac ce îmi place, și asta e cel mai bun plan. Prezentul este cel mai apropiat viitor pentru mine.
 
Ce faci în timpul în care nu cânți?
 
Fac sport, merg la concerte live, călătoresc, ies cu prietenii, dansez, merg la teatru, citesc, ascult muzică, stau pe rețelele de socializare.
 
Ai un stil de viata pe care il respecti? Mese sanatoase? Sport? Somn odihnitor?
 
Am grijă mai mereu ce mănânc, nelipsite din alimentația mea fiind fructele și legumele, fac sport de cel putin 3 ori pe săptămână, doar la capitolul somn, mai rămân restanțieră.
 
Ce mesaj ai pentru fanii tăi?
 
Să vină la concertele mele oricând au ocazia, s-ar putea să le cam placă 🙂
Fiecare apreciere, părere, share ce aduce în final în atenție muzica mea, mă bucură, și asta le-o datorez lor și le mulțumesc sincer.
 
Multumesc si mult succes in continuare!
 
Cu plăcere, eu vă mulțumesc!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu