Lifestyle Muzica si vedete

Silver Linings Playbook – Niciodata nu e prea tarziu

Silver Linings Playbook - Niciodata nu e prea tarziu

Cand e momentul oportun sa dai uitarii o iubire mare, cand e momentul sa respiri din nou, cand e momentul sa traiesti din nou, cand e momentul potrivit sa iubesti din nou?
            Raspunsul e simplu atunci cand esti pregatit.
 
            Filmul Silver Linings Playbook este poveste unor personaje care invata sa inceapa totul de la zero. Despre o serie de oameni a caror viata este schimbata la 180 de grande de destin si care incearca sa isi regaseasca drumul spre casa. O poveste care iti arata ca alaturi de familie, alaturi de cei dragi, alaturi de prieteni si cu o inima deschisa viata poate fi frumoasa…din nou.
            E un film care aduce in discutie un subiect ce nu prea este abordat in multe filme iar acesta este "depresia" cauzata de o iubire, de moartea cuiva drag etc. Si cum un suport familial dar si a prietenilor te pot readuce pe linia de plutire.
            Un film in care nebunia, neasteptatul, umorul si ciudatul este la ordinea zilei dar impreuna reconstruiesc drumul inapoi spre sine.
 
            Pe scurt fostul profesor Pat Solitano este eliberat din institutul de nebuni la care a fost inchis pentru ca la batut zdravan pe amantul sotiei sale. Acum inapoi in societate considera ca trebuie sa se schimbe si sa faca tot posibilul sa isi recucereasca nevasta. Totul devine o provocare atunci cand o cunoaste pe Tiffany o fata misterioasa a carui sot a murit dar care este distrusa din punct de vedere emotional. Impreuna acestia incearca sa readuca echilibrul in propria viata.         
 
Niciodata nu e prea tarziu sa iubesti din nou, niciodata nu trebuie sa uiti ca uneori este nevoie sa fii izbit de pamant ca sa poti invata sa traiesti din nou.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu