Lifestyle Muzica si vedete

Antonia si Corina declara: “ACUM E MOMENTUL TAU!”

Antonia si Corina declara: “ACUM E MOMENTUL TAU!”Artistele pop ale momentului, Antonia si Corina, se asociaza cu Pepsi in noul spot de lansare a campaniei promotionale „Acum este momentul tau!”, parte a campaniei globale „Live for Now”,derulata in 2013. Live for now este declaratia Pepsi care invita la celebrarea fiecarui moment, pentru ca „ACUM” este plin de viata, distractiv si curajos. Prin „Live for Now”, Pepsi invita toti tinerii sa impartaseasca cu ceilalti bucuria lui „ACUM”, lasandu-se inspirati de ceea ce-i inconjoara, traind momentul la intensitate maxima.
Antonia, desemnata de cititorii revistei FHM drept Cea mai sexy femeie din lume timp de doi ani la rand, in 2011 si 2012, si Corina, adevarataFashion Icon conformRomanian Music Awards 2011, se alatura astfel unei impresionante serii de vedete care au impartasit povestea Pepsi la nivel local si international. In 2013, vedetele din Romania impart scena cu celebrele Nicki Minaj si Beyonce, artistele alese pentru a  promova platforma „Live for Now” pe plan mondial.
 
„Asocierea cu Antonia si Corina, cele mai in voga si fresh artiste ale momentului reflecta intocmai valorile pe care le comunicamin campania noastra. Live for Now” vorbeste despre muzica, fashion, cultura pop si entertainment. Pepsi devine catalizatorul momentelor de entuziasm, iar alaturi de cele doua artiste isi inspira fanii sa imbratiseze un mod unic de viata, in care emotia prezentului conteaza”, spune Calin Clej, Marketing Manager Beverages PepsiCo Romania.
 
Antonia si Corina dau startul celei mai mari promotii Pepsi, „Acum este momentul tau!”, in care toate capacele sunt castigatoare.Campania promotionala ofera tinerilor cele mai intense 57 de zile in stil „Live for Now, cu milioane de premii instant si gadget-urile momentului, prin tragere la sorti. Marele premiu este o super-masina Ford Mustang.  
Desfasurata in intervalul21 martie – 16 mai 2013 in magazinele din toata tara, promotia este valabila pentru produsele Pepsi 0.5 l (Pepsi Cola, Pepsi Twist, Pepsi Light), 2 l (Pepsi Cola, Pepsi Twist), si toate variantele de 2,5 l si multipack 2×2 l.
Campania Pepsi „Live for Nowva fi prezenta atat pe principalele medii de comunicare: TV, out-of-home, online, social media, cat si in magazine prin executii speciale.