Lifestyle Muzica si vedete

Sergiu Nicolaescu: Un om cu o încredere mare

Rapperul Guess Who i-a acordat un interviu lui DJ-ului Kiss FM Dan Fințescu despre decizia acestuia de a folosi o replică dintr-un film de Sergiu Nicolaescu în cel mai recent single al acestuia, „Onoare”, dar și despre discuția pe care a avut-o cu regretatul regizor atunci când i-a cerut acestuia permisiunea de a folosi fragmentul audio în piesă.
 
Guess Who i-a mărturisit DJ-ului Kiss FM că a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu și că a revăzut de nenumărate ori „Pistruiatul” și seria polițistă cu Comisarul Moldovan.
 
Rapperul a povestit și cum a ales fragmentul din filmul „Triunghiul morții” pentru a fi inclusă în piesa „Onoare”. „Piesa era gata când m-am gândit că-mi trebuie încă un fragment și am căutat în filmele lui Sergiu Nicolaescu. Aveam vreo zece filme în față și mă presa timpul. S-au aliniat astrele imediat și în 30 de minute am găsit această replică în ’Triunghiul morții’. Când am dat play, asta am spus, că e oglinda piesei”, a declarat Guess Who.
 
„Pasajul respectiv a dat o anume greutate piesei. Pe lângă versurile mele și mesajul piesei, a fost lovitura de final. Oamenii au apreciat și imediat au căutat, s-au interesat din ce film este. Mulți au recunoscut vocea domnului Sergiu Nicolaescu. A avut un impact destul de mare, cu siguranță”, i-a mai spus acesta lui Dan Fințescu.
 
Artistul a dezvăluit și cum a fost discuția telefonică pe care a avut- cu regizorul român. „Din păcate, n-am avut ocazia să-l întâlnesc, deși mi-aș fi dorit să-i arăt și videoclipul, și piesa. Mi-am luat inima în dinți și l-am sunat. Știa cine sunt și știa și despre muzica mea, asta m-a surprins plăcut. I-am spus despre ce este vorba. Mi-a dat un răspuns pe loc. Mi-a spus: ’Da, nu e nicio problemă, poți să folosești’”, a declarat rapperul.
 
„Am revenit după o săptămână și să-mi confirme și mi-a spus: ’Am vorbit săptămâna trecută, sunt un om de cuvânt și așa va rămâne’. Mi s-a părut un om cu o încredere mare. Nici măcar nu a ascultat piesa. Doar din ce i-am spus eu. Foarte tare ca om”, a mai spus Guess Who.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu