Lifestyle Tehnologie si internet

Comoara din debara

Comoara din debaraCu totii avem prin casa lucruri pe care nu le-am mai folosit demult, poate chiar niciodata, dar nu ne vine sa le dam de pomana, pentru ca am dat ceva bani pe ele. Asa ca le inghesuim in debara si le uitam acolo sau ne incurcam de ele prin casa…
 
Ar fi o solutie sa le vindem, dar mai toate variantele de vanzare online sunt complicate si neprietenoase.
 
Asa s-a nascut ideea unui GarageSale.ro. O platforma de vanzare online a lucrurilor dragute de prin casa, de care nu mai ai nevoie si de care altcineva s-ar putea bucura, la un pret mult mai mic decat daca le-ar cumpara din magazin.
 

GarageSale.ro este un site prietenos cu utilizatorii sai – vanzatori si cumparatori deopotriva, dedicat exclusiv persoanelor fizice. Aici vinzi nu neaparat pentru a face profit, ci pentru a te dispensa de diversele chestii de care nu mai ai trebuinta. Totodata, cumparatorii gasesc chilipiruri, lucruri frumoase sau utile, dupa nevoi, care, in plus, au fost iubite candva. De la haine, incaltaminte si bijuterii pana la obiecte decorative sau mobila si accesorii de bebelusi, pentru care copilul e acum prea mare, toate se gasesc in Garaj. Chiar si chestii handmade facute in joaca sau din pasiune! 
 
Tot ce trebuie sa faci este sa:
– iti deschizi cont pe site,
– sa pozezi obiectele
– si sa le uploadezi GRATUIT pe site folosind optiunea “Adauga produs” din “Contul meu”.

In felul asta:
– iti eliberezi spatiul
– iti recuperezi o parte din banii dati pe produse
– faci o bucurie cuiva care are nevoie de lucrusoarele tale.
 
Si daca tot intri pe site, arunca-ti o privire si la ce au ceilalti de vanzare. Daca gasesti ceva ce iti place e suficient sa apesi butonul “contacteaza vanzatorul” ca sa afli mai multe detalii despre produs sau direct “comanda acum” daca vrei sa il cumperi. 
 
Simplu ca suflatul fulgilor de papadie!

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu