Lifestyle Muzica si vedete

Cristi Minculescu: Îmi doresc sănătate, multă liniște sufletească și să fim mai toleranți

Cristi Minculescu: Îmi doresc sănătate, multă liniște sufletească și să fim mai toleranțiCristi Minculescu, care a împlinit miercuri 54 de ani, i-a acordat un interviu lui Cristian Hrubaru, în care le povestește ascultătorilor Rock FM despre planurile sale muzicale și le mulțumește fanilor din România.
 
Minculescu le-a mărturisit ascultătorilor Rock FM că nu-și va sărbători cu fast aniversarea. „N-am nimic deosebit în plan, atâta doar că mai vin niște prieteni din zonă și diseară mă duc la repetiție, pentru că se apropie cântările din club, iar sâmbătă trebuie să trag vocile la 'Kingdom of Dreams'. Regina (Regina Hammerle – backing vocals) a înregistrat deja”, a declarat Cristi Minculescu.
 
Artistul le-a vorbit fanilor și despre albumul pe care îl pregătește împreună cu noua sa trupă, Lotus. „În momentul acesta sunt zece piese. E clar că va fi bilingv – în engleză pentru partea vestică și în română pentru România. Suntem destul de avansați, dar mai trebuie să lucrăm la detalii”, a spus el.
 
Cristian Minculescu i-a mai spus lui Hrubaru că a primit multe felicitări și că cel mai mult își dorește liniște sufletească. „Au sunat telefoanele de zici că-i centrală telefonică”, a relatat artistul, mărturisind că-și dorește „sănătate, multă liniște sufletească și să fim mai toleranți, mai buni. Liniște sufletească să fie, pentru că se trăiește într-o viteză înfiorătoare și eu nu sunt obișnuit cu chestii de genul acesta. Trebuie să mă adaptez, nu am ce să fac”.
 
„Copiii sunt în București. Mâine e ziua lor, fac 35 de ani și am zis să nu ne călcăm pe bătături. Probabil că vor veni până duminică, pentru că Mădă pleacă înapoi în Canada, iar Florin trebuie să vină și el în Germania în curând”, a mai spus fost solist Iris, despre cei doi copii gemeni ai săi.
 
„Azi-noapte am fost în clubul în care vom cânta pe 28, luna aceasta. Mie îmi pare rău că oamenii cu care vreau să fiu sunt foarte departe. Sper să ne revedem foarte curând cu o ocazie foarte serioasă, pentru că eu nu pot veni determinat de alte motive”, a declarat acesta la Rock FM.
 
Minculescu le-a spus din nou românilor că nu este supărat pe foștii colegi: „Decizia (de a părăsi Iris – n. red.) n-a avut legătură cu foștii colegi de trupă, ci pur și simplu cu faptul că n-am mai rezonat cu realitatea românească”.
 
Artistul le-a mulțumit fanilor care i-au urat „La mulți ani!” și celor care au fost alături de el în urmă cu câțiva ani, atunci când a suferit transplantul de ficat.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu