Lifestyle Muzica si vedete

Seal, un cantaret care a reusit mereu sa se reinventeze

Seal, un cantaret care a reusit mereu sa se reinventezeMagic FM il sarbatoreste vineri, 15 februarie, pe cantaretul britanic Seal si le va oferi ascultatorilor, pe parcursul zilei, cele mai frumoase cantece ale artistului, precum si informatii despre cariera muzicala a acestuia.
 
 
„Seal este un personaj nonconformist si un cantaret care a reusit mereu sa se reinventeze”, spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.
 
Seal a devenit cunoscut in Marea Britanie la inceputul anilor 1990, imediat dupa lansarea cantecului "Killer", muzica sa combinand elemente soul, folk, pop, dance si rock.
 
Aproape de finalul anului 2008, cand se lansa albumul de cover-uri "Soul" artistul declara: "Inspiratia initiala mi-a venit din ceea ce eu am perceput ca fiind o constiinta colectiva a oamenilor, nu doar in America, ci in intreaga lume. Lumea in care traim este agitata, economia este la pamant, iar oamenii sunt nemilosi, frustrati si iresponsabili".
 
In toamna anului 2010, Seal a lansat albumul „Seal 6: Commitment”. Discul este al saselea album de studio si este al doilea album produs de David Foster, producatorul lui Whitney Houston.
 
Discul cuprinde 11 piese si este, dupa spusele lui Seal, un album de o incredibila energie, in parte si datorita faptului ca de data aceasta artistul nu a renuntat la idealurile sale in ce priveste albumul si nu a facut nici un fel de compromis.
 
Asculta vineri, 15 februarie, la Magic FM, cele mai frumoase cantece si povestea lui Seal.