Lifestyle Muzica si vedete

Celebrele personaje Disney la „Marie Curie”

Celebrele personaje Disney  la „Marie Curie”Mickey si Goofy, celebrele personaje Disney, si magicianul Michael au fost vineri prezenti la Spitalul Clinic de Urgentă pentru Copii „M. S. Curie” din Capitala, unde au sustinut un spectacol în fata câtorva zeci de copii internati în institutia medicala.
 
Evenimentul a fost posibil cu ajutorul realizatoarei Magic FM Liana Stanciu, care i-a convins pe organizatorii spectacolului Mickey’s Magic Show sa le faca o bucurie celor care sunt internati în cadrul institutiei medicale.
 
„Copiii bolnavi de la 'Marie Curie' nu pot merge la Mickey’s Magic Show, dar un asemenea spectacol nu poate fi ratat, asa ca am insistat pe lânga organizatori, care au fost de acord sa-i aduca pe Mickey, pe Goofy si pe magicianul Michael micutilor internati la 'Marie Curie'. Le multumesc reprezentantilor Disney Live! si Amphitrion pentru bucuria pe care au facut-o copiilor”, a declarat realizatoarea Magic FM Liana Stanciu.
 
Spectacolul a avut loc în amfiteatrul institutiei, în fata câtorva zeci de copii. Pentru copiii din cadrul sectiei de oncologie, care nu au putut parasi salonul pentru a veni la spectacolul din amfiteatru, actorii au mers chiar in sectie pentru a le aduce celor mici zambete pe chipuri.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu