Lifestyle Muzica si vedete

Se intorc magicienii!

SE ÎNTORC MAGICIENII DIN WAVERLY PLACE!Una dintre cele mai iubite vedete Disney Channel – Selena Gomez – şi unul dintre cele mai de succes seriale, câştigător al mai multor premii Emmy şi BAFTA, "Magicienii din Waverly Place," revin cu un nou film de televiziune a cărui producţie începe luna viitoare în Los Angeles.  Selena Gomez, actriţă şi artistă premiată cu discul de platină, va fi producător executiv şi va juca alături de Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise şi Gregg Sulkin în rolurile care i-au făcut cunoscuţi. Premiera filmului de o oră este programată pentru începutul anului 2013.
 
Povestea prezinta familia Russo şi pe prietenii lor în Toscana, Italia, unde merg să îşi revadă rudele îndepărtate … dar când Alex (Selena Gomez) încearcă să dovedească tuturor că e mai mult decât un magician aparent fără griji, face din greşeală o vrajă care creează o Alex Bună şi o Alex Malefică. Când Malefica Alex este prinsă în planul unui tânăr magician fermecător de a prelua conducerea lumii, Buna Alex trebuie să găsească o modalitate să îşi salveze familia şi umanitatea, ceea ce conduce la o bătălie monumentală între două versiuni ale sale – toate acestea în vârful Turnului din Pisa.
 
Gary Marsh, Preşedinte şi Chief Creative Officer, Disney Channels Worldwide, a declarat, "Datorită audienţei fenomenale a ultimului episod din 'Magicienii' în acest an, a devenit clar că fanii serialului nu erau pregătiţi să se despartă de Selena şi restul echipei din 'Magicienii'. Astfel, suntem bucuroşi că echipa a fost de acord să se reunească pentru a le aduce fanilor o ultimă aventură grozavă!"
 
Serialul de debut al lui Gomez "Magicienii din Waverly Place" este unul cele mai de succes seriale ale Disney Channel. A avut premiera în 2007, a generat audienţe uriaşe în toată lumea, iar în primul trimestru din 2012 a înregistrat peste 175 milioane de telespectatori unici în 163 de ţări şi 32 de limbi. A inspirat "Magicienii din Waverly Place Filmul" care a adunat 13,5 milioane de telespectatori în total, s-a situat pe prima poziţie în topul filmelor transmise la televiziunea prin cablu în anul 2009 şi ocupă a doua poziţie în acelaşi top al tuturor timpurilor (după "High School Musical 2").  Ultimul episod al serialului "Magicienii din Waverly Place" în luna ianuarie 2012 a ocupat prima poziţie în topul serialelor transmise la televiziunea prin cablu – în rândul tuturor programelor pentru copii – în funcţie de numărul total de telespectatori (11,3 milioane) şi este programul TV nr. 1  în rândul copiilor între 2-11 ani, copiilor între 6-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani, 2012 până în prezent.
 
Filmul de televiziune a câştigat un premiu Emmy în 2009 pentru "Cel mai bun Program pentru copii," iar serialul a câştigat un premiu Emmy în aceeaşi categorie în 2012 şi 2010, şi a fost nominalizat în 2011.  A fost apreciat şi pentru ilustrarea poporului Latin şi a fost onorat cu nominalizări la premiile Alma, Imagen şi NAACP Image.
 
În Hollywood Records, Selena Gomez are trei albume certificate Gold, un single double-Platinum, numeroase single-uri Gold şi Platinum şi hituri incluse în Top 40 la radio. A fost onorată cu premii Teen Choice, Imagen, Alma şi Kids Choice şi este o forţă în social media cu peste 33 milioane like-uri pe Facebook şi peste 12 milioane fani pe Twitter.
 
Episodul special este scris de Vince Cheung şi Ben Montanio ("Magicienii din Waverly Place") şi Dan Berendsen ("Baby Daddy" de la ABC Family).  Selena Gomez, Cheung şi Montanio şi Dan Cross şi David Hoge sunt producători executivi.  Este regizat de Victor Gonzalez ("Magicienii din Waverly Place").  "Magicienii din Waverly Place" a fost creat de Todd J. Greenwald ("Hannah Montana") şi este o producţie It’s a Laugh Productions pentru Disney Channel.
 
Disney Channel este o reţea de televiziune destinată copiilor şi familiilor acestora, ajungând în mijlocul acestora cu seriale şi filme originale. Disponibil în prezent prin cablu în peste 99 milioane de case din SUA şi pentru milioane de telespectatori pe canalele Disney din întreaga lume, Disney Channel este membră a Disney/ABC Television Group. 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu