Cariera Lifestyle

Interviu cu… un fotograf

Interviu cu... un fotografCristina Teasa, este o persoana tare calda pe care am cunoscut-o la o sedinta de make-up profesionist. Am discutat, ne-am fotografiat, am ras, am glumit, si asa mi-a starnit curiozitatea. Fotografiile ei sunt reusite, si nu e doar  parerea mea. Si sunt reusite poate si pentru ca pune accent pe poveste, pe oameni, pe emotie. Tocmai de aceea  am ales-o protagonist al acestui interviu.
 
Multumesc Cristina ca ai acceptat interviul meu. Spune-mi de unde aceasta pasiune, pentru ca asa cum am discutat, ai absolvit Facultatea de  Medicina veterinara?
Multumesc pentru aceasta ocazie oferita de a impartasi cate ceva despre mine. Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o in timpul liceului cand am urmat si cursurile de Arta Fotografica la Scoala Popuara de Arta. De atunci imi imbogateste viata intr-un fel sau altul si m-a purtat in jurul lumii!

Este domeniul fotografic unul ce necesita multa rabdare? E nevoie de multa munca?
Stii cum se spune: “pentru a face fotografii mai interesante trebuie sa devii o persoana mai interesanta”, de aceea pe langa mult exercitiu, in acest domeniu e necesara si o continua dezvoltare personala.

Ce iti place sa imortalizezi cel mai mult?
Aparatul foto ne ofera posibilitatea de a calatori in timp, iar eu vreau sa imortalizez oameni, mai exact momente si emotii din viata lor! Din acest punct de vedere fotografia este ca si vinul! Valoarea ii creste odata cu trecerea timpului.

Este o meserie profitabila? Facand balanta intre ceea ce investesti si ceea ce obtii, consideri ca merita toata munca?
Atunci cand faci ceea ce iti place merita tot efortul. Iar daca iti doresti ca sa devina si o cariera, cu timpul  vei gasi formula potrivita! Dar cit de profitabil  poate fi depinde de foarte multe aspecte, cum ar fi genul de fotografie ales sau atentia acordata marketingului. Cu siguranta este o investitie pe termen lung.

In afara de portrete, fotografii cu copilasi , ce anume iti mai place sa fotografiezi?
In momentul de fata sunt pasionata de un nou gen fotografic, si pregatesc lansarea unui produs foto nou pentru piata romeasca. Iti voi oferi mai multe detalii cind va fi  finalizata crearea lui. Deasemenea ma ocup si de fotografia de eveniment, iar respectul si afectiunea mea pentru natura si animale vreau sa le exprim prin genul “pet photography” intr-un viitor apropiat.

Daca ar fi sa o iei de la capat ai face acelasi lucru? Ai alege fara semne de intrebare acest domeniu?
In ceea ce priveste fotografia raspunsul este DA!

Ce dorinta mare ai pentru viitor? Ce plan ai  pe  care il doresti concretizat?
Imi doresc implicarea in anumite actiuni caritabile, de responsalilizare si educare a publicului unde imi propun sa fac o schimbare prin fotografia mea.

Multumesc tare mult si multa bafta in continuare.
Iti multumesc si eu pentru timpul acordat, si voi urmari cu mult interes si in continuare articolele scrise de tine pentru e-girl.ro.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu