Lifestyle Turism

Romania nu are o oferta turistica interesanta pentru luna de miere!

Romania nu are o oferta turistica interesanta pentru luna de miere!Indragostitii care doresc sa petreaca o luna de miere pe cinste in Romania trebuie sa mai astepte pana ce agentiile noastre de turism isi vor diversifica oferta si cu destinatii din tara deoarece pana in prezent se ofera pentru acest tip de eveniment mai ales pachete in strainatate si inca la preturi deloc atractive.

Multi romani au ajuns sa isi poate permite sa cheltuiasca suficient pentru a petrece un sejur peste hotare, dar nu intotdeauna ei vor dori sa paraseasca Romania, iar petrecerea lunii de miere poate fi sarbatorita la superlativ si in unele puncte turistice din tara, nu neaparat in locuri exotice precum Parisul sau Maldivele.

Turismul care se centreaza pe petrecerea lunii de miere a cunoscut schimbari majore in ultimii ani, tinerii casatoriti fiind obligati din motive financiare sa isi amane la nesfarsit aceasta distractie pana ce pot strange suficienti bani. Romania insa ofera unele solutii ideale pentru problema lor, dar acestea nu sunt suficient de bine popularizate si in parte aceasta este vina agentiilor de turism care uita sa acopere si aceasta cerere din motive destul de neclare pentru cei mai multi dintre noi.

De regula destinatiile clasice pentru petrecerea lunii de miere includ oferte pe litoral sau marcate de majestatea muntilor acoperiti vesnic de zapada si nu se poate spune ca noi nu avem la dispozitie ambele tipuri de pachete turistice numai bune pentru tinerii casatoriti depinzand de un buget fix.

Suplimentar, abundenta de pensiuni si vile aflate in locatii pitoresti din turismul romanesc din ultimii ani vine sa acopere un segment virgin de piata cu alte noi oferte, multe dintre aceste locatii putand fi incluse cu mare succes intr-un circuit intern al lunii de miere pentru indragostiti.

Pentru mult proaspeti casatoriti ar fi un adevarat chilipir daca si-ar putea petrece imediat dupa ceremonia de nunta macar o saptamana intr-o locatie potrivita din Romania si speram ca responsabilii turismului national se vor gandi putin si la aceasta propunere si vor stimula si acest segment neglijat al turismului nostru pentru ca oferte deja ar exista, dar ele nu sunt inca suficient de bine popularizate.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu