Casa si gradina Lifestyle

Recomandari Feng Shui care aduc bani si sanatate in locuinta noastra

Recomandari Feng Shui care aduc bani si sanatate in locuinta noastraIn traditia Feng Shui, usa si ferestrele sunt portile de canalizare a energiilor inspre si din locuinta noastra, fiind de aceea esential sa luam unele bune masuri de amenajare atat la interiorul cat si la exteriorul usii si a ferestrelor.

Respectand sfaturile date de filosofia Feng Shui, ne vom bucura astfel de un plus de energii pozitive care se spune ca aduc multa sanatate, bani si o reputatia solida pentru proprietarii locuintei. In caz contrar, in casa noastra pot intra energii negative, acestea avand desigur efectul contrar si ruinand viata familiei.

1. Intrarea in locuinta trebuie sa fie mereu bine intretinuta si libera de alte obiecte atat in afara usii cat si la interior, inclusiv mirosurile urate trebuind sa fie improspatate pentru rezultate bune.

2. Toate colturile ascutite si obstacolele din preajma usii pot bloca circulatia energiilor bune si le transforma astfel in energii negative.

3. Pantofarul si cuierul de haine nu e bine sa se afle in apropierea usii ci pozitionate la o distanta mai mare de aceasta.

4. Plantele asezate la intrarea in locuinta aduc multa prosperitate pentru toti locatarii. Aceste plante trebuie insa amplasate astfel incat sa nu blocheze circulatia buna a energiilor.

5. La ferestre, daca se folosesc jaluzele sau perdele, atunci acestea trebuie sa fie bine intretinute, curate, iar geamurile trebuie si acestea sa straluceasca de curatenie. Culorile gri, negru, albastru inchis si alte culori sterse si inchise nu pot fi afisate la ferestre sau alese pentru jaluzele deoarece sunt culori negative.

6. Tamplaria ferestrelor nu este bine sa fie incarcata cu alte obiecte sau culori ori afise deoarece si acestea pot bloca buna circulatie a energiilor.

7. Este foarte indicat ca ferestrele sa fie deschise periodic atat pentru a se aerisi locuinta, dar si pentru a se permite si incuraja o trecere optima de energii.

8. Vopseaua, varul si alte materiale de curatenie trebuie sa fie de buna calitate, sa nu emane un miros neplacut si sa fie anual improspatate.

9. Plantele asezate la fereastra de asemenea incurajeaza circulatia buna a energiilor Feng Shui, dar si aici asezarea lor trebuie sa fie facuta ideal, fara a se obtura accesul acestor energii in locuinta.

10. Apa si alte elemente care sugereaza apa nu se pot afla niciodata in preajma ferestrelor sau a usii de acces.

Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile Feng Shui pentru amenajarea spatiilor din apropierea usii si a ferestrelor, multe dintre ele fiind deja urmate de voi, iar altele asteptand sa fie puse in practica pentru a va bucura cu totii si in noul an de energii pozitive si de un plus de sanatate si de prosperitate financiara.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu