Casa si gradina Lifestyle

Pregateste-ti gradina de iarna


Decorix.ro - Protejeaza-ti gradina toamna

A venit toamna, iar acest lucru inseamna schimbari majore pentru aspectul si compozitia gradinii tale.

Florile sensibile trebuie mutate in casa. Frunzele trebuiesc adunate. Copacii trebuiesc inveliti pentru a face fata frigului, iar mobila de gradina trebuie aparata de interperii. Decorix.ro iti ofera o lista de sugestii pentru a iti pregati in timp record gradina sa intampine frigul iernii.

1. Florile de dimensiuni mici pot fi adapostite pe timp rece in casa. Decorix.ro iti recomanda folosirea unei centuri speciale pentru transportul ghivecelor, pentru a le putea cara cu usurinta fara a iti cauza dureri de spate.

2. Daca ai o gradina de dimensiuni mari, fii organizata pentru a reusi sa termini treaba in timp util. Iti poti comanda de pe decorix.ro un sort de gradinarit pentru a avea la indemana toate uneltele care iti trebuiesc, dar si un suport pentru maturi de gradina, pentru a tine totul in ordine.

3. Arbustii si copacii trebuiesc inveliti pentru a suporta cu brio frigul iernii. Foloseste panze speciale pentru acest lucru, de dimensiuni adecvate. Decorix.ro iti ofera pe mai multe marimi, pentru arbori si arbusti deopotriva.

4. Frunzele moarte pot fi o adevarata problema, iar decorix.ro iti ofera ustensilele pentru a le tine piept: Sacul pentru frunze uscate este practic, mare si ingenios, fiind indispensabil in gradina, in timp ce sacul pentru compost iti permite sa iti realizezi singura compostul pentru gradina, adaugind frunze moarte si crengute cazute.

5. Nu doar plantele trebuiesc protejate pe timpul iernii, ci si mobilierul de gradina si sculele. Decorix.ro iti ofera huse pentru mese, scaune, sezlonguri, robineti exteriori si masini de tuns iarba.

O sumedenie de idei magice, idei pentru a iti face viata mai frumoasa si mai haioasa, gasesti pe Decorix.ro . Comanda si tu acum gratis catalogul DECORIX!

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu