Lifestyle Timp liber

O saptamana de asteptare pana la lansarea noului film din Saga Amurg: Luna noua


Twilight (Amurg) nu mai este demult doar un vis al scriitoarei Stephenie Meyer, desi exact asa a inceput. Un vis incredibil de real, si de romantic, despre doi indragostiti mai speciali, un vampir si o muritoare.

Cativa ani mai tarziu, 4 carti si 2 filme, Twilight (Amurg) este deja un fenomen in lumea intreaga, iar actorii care joaca rolurile celor 2 indragostiti, Robert Pattinson si Kristen Stewart, staruri in plina ascensiune! Desi in SUA pe 16 noiembrie a avut loc premiera, New Moon (Luna noua), ecranizarea celei de-a doua carte a seriei, fanii povestii dintre Edward si Bella din Romania mai au inca un pic de asteptat. Luna Noua (New Moon) intra in Romania de vineri 27 noiembrie, si se asteapta ca va fi un succes deosebit. Pentru Bucuresti bilete s-au putut rezerva inca din data de 9 noiembrie, iar fanii si mai ales fanele nu au ezitat sa isi aleaga un loc la filmul pe care il asteapta de atata vreme.

Analizele arata ca sunt mari sanse ca noul film din seria Twilight sa ocupe primul loc in box office imediat dupa lansare, dat fiind numarul mare de fani care il asteapta cu nerabdare.

De la inceputul lunii noiembrie te-am delectat cu stiri despre fenomenul Twilight, lansarea New Moon si actorii tai favoriti, si vom continua sa iti prezentam in fiecare zi pana la lansare cele mai proaspete noutati despre Stephenie Meyer, ceea care a imaginat intreaga poveste, Robert Pattinson, Kristen Stewart, despre presupusa relatie de dragoste si in afara marilor ecrane dintre cei doi, dar si ce a mai facut intreaga echipa care a participat la succesul filmelor. Citeste ultimele stiri despre Twilight

Iar daca o saptamana ti se pare prea mult sa astepti premiera noului film Twilight: New Moon, avem inca o surpriza pentru tine. Primul film al seriei, Amurg (Twilight) a fost relansat in cinematografe, pentru o perioada scurta de timp, intre 13 si 26 noiembrie, putind astfel revedea cum s-au intalnit cei doi, si cum a debutat povestea lor de dragoste.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu