Casa si gradina Lifestyle

Decor de toamna pentru casa ta


Decorix.ro - Decor de toamna in casa ta

Toamna trebuie intampinata cum se cuvine, si cum ai putea face acest lucru mai bine decat decorindu-ti casa corespunzator.

Nuantele aramii sunt primele care iti vin in minte atunci cand te gandesti la un decor tomnatic, si de la ele trebuie bineinteles sa pornesti. Decorix.ro iti ofera cateva idei:

1. Decoreaza casa cu buchete de flori uscate de sezon. Combina frunze aramii, cu flori portocalii sau galbene pentru o atmosfera calda in casa ta.

2. Abtibildurile cu motive tomnatice sunt cea mai simpla si usoara modalitate pentru a schimba decorul unei incaperi. Pe decorix.ro gasesti o multime de astfel de abtibilduri pe care le lipesti cu usurinta pe geamuri sau mobila, le deslipesti fara a lasa urma, putindu-le refolosi de cate ori doresti.

3. Nu uita nici de mesele in familie, si da-le si acestora o atmosfera tomnatica. Fata de masa si servetelele pot sa fie decorate cu motive de sezon, pentru un decor aparte.

O sumedenie de idei magice, idei pentru a iti face viata mai frumoasa si mai haioasa, gasesti pe Decorix.ro . Comanda si tu acum gratis catalogul DECORIX!

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu