Lifestyle Turism

Plaje de interes in Europa

Plaje de interes in EuropaSuntem in plin sezon de vara si lumea isi face planuri pentru un sejur pe malul marii, pe o plaja superba, intr-o locatie unde sa i se ofere servicii complete contra unor tarife convenabile. Intrucat romanii au inceput sa isi permita iesirile in Europa, iata si oferta cea mai buna pentru un sejur la malul marii in afara hotarelor tarii.

1. Spania
Foarte multe plaje de prima mana veti gasi in Spania, aici oferta fiind superba, iar preturile mai mult decat rezonabile. Un sejur in Spania poate fi o adevarata incantare, iar cei care se vor aventura pana in celalalalt colt al Europei nu vor regreta catusi de putin acest lucru.

2. Croatia
Plaje superbe, o organizare de exceptie si locuri asa cum nu ati vizitat niciodata in viata voastra, aceasta este oferta estivala pentru Croatia, un loc unde trebuie sa mergi macar o data in viata pentru o vacanta de neuitat.

3. Grecia
Atat plajele de pe coastele Greciei cat si cele amenajate pe insulele arhipelagului grecesc sunt faimoase in intreaga lume, in multe locuri apa fiind atat de limpede si albastra incat iti taie de-a dreptul rasuflarea. Atmosfera locala este deseori plina de farmec de multe ori facandu-te sa te simti ca acasa.

4. Turcia
Si in Turcia, oferta de vara este deosebit de buna, preturile sunt convenabile, iar calitatea plajelor situata la cote inalte. Exista aici oferte pentru toate buzunarele, iar serviciile sunt de buna calitate.

5. Cipru
Plaje de exceptie, servicii de mare clasa si o atmosfera imbietoare, Cipru invita pe toata lumea pentru petrecerea unei vacante de neuitat si aici existand oferte pentru toate buzunarele.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu