Lifestyle Muzica si vedete

William & Kate: A Royal Love Story – Basmul devenit realitate

William & Kate: A Royal Love Story - Basmul devenit realitatePovestea de dragoste dintre Printul William si Catherine Middleton a generat profituri considerabile pentru multe industrii, in special dupa ce au anuntat in noiembrie anul trecut ca se vor casatori. Asa se face ca s-au gasit si scriitori dornici sa imortalizeze intre copertile unei carti momentele principale prin care au trecut William si Kate de cand s-au cunoscut pana au devenit sot si sotie.

Christopher Andersen, cunoscut jurnalist american si biograf al celebritatilor, a scos pe piata unul dintre cele mai detaliate volume cu privire la evolutia relatiei noului cuplu regal. Cunoscand bine familia regala a Marii Britanii, despre care a mai scris si alte volume anterior, Andersen surprinde in cartea sa intitulata "William and Kate – A Royal Love Stor" si aspecte mai putin cunoscute publicului larg. Cartea a fost reeditata dupa nunta care a avut loc pe 29 aprilie anul acesta, avand acum si un capitol despre marele eveniment numit "nunta secolului" si 15 fotografii care il ilustreaza.

"William and Kate" este povestea de dragoste dintre printul carismatic, care va deveni intr-o zi Regele Marii Britanii, si fata din popor, extraordinar de frumoasa, care i-a cucerit inima. De-a lungul celor zece ani de cand s-au cunoscut, Kate si Will au reusit sa isi tina cea mai mare parte a vietii lor personaledeparte de ochii publicului. In tot acest timp, viitorii conducatori ai regatului britanic au avut de infruntat scandaluri si tragedii, lupte pentru putere, barfe si invidie, intrigi si problemele familiale caracteristice familiei regale.

Desi s-au scris nenumarate pagini pe tema relatiei dintre Printul William si cea care a devenit sotia sa, Christopher Andersen reuseste sa atraga prin detalii necunoscute pana acum despre viata personala a cuplului princiar. Autorul surprinde rolul lui Will de confident si sprijin al fragilei sale mame, regretata Lady Diana, precum si felul in care acest lucru s-a rasfrant asupra relatiei lui cu Kate. Printesa Diana i-ar fi dat fiului sau cel mare un sfat important in dragoste: "I-am spus lui William, in special, ca daca gasesti in viata ta pe cineva pe care il iubesti, trebuie sa lupti pentru acea dragoste si sa ai grija de ea…trebuie sa o protejezi" (Diana, Printesa de Wales).

Andersen scrie despre cuceririle amoroase ale lui Will, cele de dinainte si din timpul relatiei lui cu Kate, despre lucrurile prin care au fost nevoiti sa treaca cei doi iubiti pentru a-si tine secreta legatura, inca de cand erau studenti, dar si despre persoana care a provocat despartirea lor si despre cum a reusit Kate sa-si recucereasca printul.

Acestora li se adauga si detalii despre scandalurile socante cu sex si droguri in care au fost implicate unele dintre rudele lui Kate si cum a reusit ea sa trece peste el. Se pare ca si anturajul lui William, desi de familie buna, avea destui membri cu diverse dependente, iar Kate a fost cea care l-a ferit pe tanarul print de influenta acestora si l-a scos dintr-o depresie puternica.

Printre cele mai interesante din carte sunt informatiile despre amenintarile care planeaza asupra vietii printului si printesei si felul in care abia au reusit sa evite o soarta asemanatoare celei pe care a avut-o Printesa Diana si iubitul ei. Scriitorul ofera si detalii surprinzatoare despre planurile pe care Regina Elisabeta a II-a le are cu nepotul ei si sotia lui, planuri care ar urma sa schimbe monarhia engleza pentru totdeauna.

Cartea a devenit in scurt timp un bestseller, fiind o poveste de actualitate, cu valente istorice, politice, romantice si dramatice si poate fi o lectura extrem de interesanta, chiar si pentru cei care nu sunt neaparat fani ai romanelor de dragoste.

Cosmina Imbrea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu