Lifestyle Muzica si vedete

Lady Gaga este numarul 1 in topul celebritatilor Forbes Magazine

Lady Gaga este numarul 1 in topul celebritatilor Forbes MagazineExcentrica, adorata de fanii sai si respinsa de multi alti iubitori de muzica, Lady Gaga a reusit sa isi faca un foarte bun renume ca artist de prima mana a timpurilor noastre, iar Forbes Magazine vine sa confirme acest lucru trecand-o direct pe prima pozitie in topul celebritatilor de anul acesta.

Nu veniturile cumulate castigate de Lady Gaga au propulsat-o in top inaintea altor artisti si celebritati ci popularitatea sa de necontestat pe world wide web, in presa internationala sau la radio si televiziune. Artista este arhicunoscuta in intreaga lume, iar aici a avut un cuvant de spus si modul in care a stiut sa isi promoveze imaginea la superlativ alaturi de contactul permanent cu fanii si de performantele sale muzicale de exceptie.

Foarte ambitioasa si mereu pe punctul de a se angaja in noi proiecte artistice, Lady Gaga se pare ca munceste foarte mult pentru a reusi intr-un domeniu atat de competitiv precum este lumea scenei muzicale, desi imaginea sa usor excentrica si voit superficiala pare sa spuna altceva. Nu mai este de mirare astfel cum a reusit sa acceada pe primul loc in topul celebritatilor revistei Forbes, devansandu-i aici pe mai bogatii Oprah Winfrey, Elton John, Angelina Jolie sau Tiger Woods.

Un cetatean pur-sange al metropolei New York, inca necasatorita si inca pusa pe fapte mari, Lady Gaga insumeaza probabil la modul foarte real idealul visului american in toata splendoarea sa, iar critica de muzica si publicul sunt unanimi in a-i recunoaste fara discutii meritele indiferent daca sunt sau nu mari fani ai genului de muzica pe care il practica.

Ultimul sau album, "Born This Way", a fost lansat in luna mai si inregistreaza deja peste 2 milioane de copii vandute. Imediat dupa lansare, fanii s-au si ingramadit sa descarce online piesa de rezistenta de pe acest album, Lady Gaga inregistrand si astfel un record absolut prin cea mai bine descarcata piesa din istoria iTunes. Succese peste succese, iar viitorul promite mai mult, noi asteptandu-ne la alte si alte surprize placute din partea acestei cantarete de talent rasarita fulgerator pe scena muzicii internationale.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu