Lifestyle Muzica si vedete

Paula Seling: Pregătesc un duet cu Cristi Minculescu

Paula Seling: Pregătesc un duet cu Cristi MinculescuPaula Seling a fost invitată luni dimineață în studioul Magic FM, la Bătălia Hiturilor, în cadrul Magic Start – matinalul cu cea mai multă muzică, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu. Artista le-a dezvăluit în premieră fanilor că pregătește o piesă de sărbători împreună cu fostul solist Iris, Cristi Minculescu.
 
"Am avut șansa să am câteva duete foarte reușite, care mi-au îmbogățit foarte mult experiența artistică", a mărturisit invitata.
 
Întrebată care este duetul la care ține cel mai mult, Paula Seling a dezvăluit fanilor că pregătește o piesă de sărbători împreună cu fostul solist al trupei Iris. "Cel mai drag în acest moment îmi este duetul pe care urmează să-l fac. Am o piesă pe care am scris-o împreună cu Andrei Tudor pentru vocea lui Cristi Minculescu și a mea. Este un duet cu o piesă de sărbători care se numește 'Lumi paralele'. Nu are legătură cu filmul 'Upside Down', chiar am scris piesa un pic mai de mult", a declarat Paula Seling, în exclusivitate la Magic FM.
 
"Fanii îmi dau energia de a merge mai departe și de a scrie muzică bună. Pentru ei, am făcut un montaj cu pozele lor, pe care mi le-au trimis, în care apar împreună cu persoana de care sunt nedespărțiți, care poate fi văzut pe Facebook sau pe canalul meu de Youtube", a mai spus cântăreața, care le-a adus ascultătorilor cel mai nou cântec al ei, intitulat "Nedespărțiți".
 
Artista le-a vorbit ascultătorilor despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun pe care o are. "Este o amintire legată de bunici, de cuptorul de curte, unde bunica în fiecare an făcea mâncărurile de Crăciun. E o amintire olfactivă, dacă vreți", le-a spus invitata Lianei și lui Raul.
 

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu