Educatie Lifestyle

miniLibri, singurul târg de carte pentru copii

miniLibri, singurul târg de carte pentru copiiSingurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfășoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie la Plaza Mall. Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toți iubitorii de carte, între orele 10.00 – 22.00.

Expozanții vor aduce cărți, softuri educaționale și e-readere. Copiii vor putea veni cu cărți de acasă ca să facă schimb între ei sau ca să doneze pentru biblioteci rurale. Vor exista ateliere de imaginație – activități de scris și ilustrare povești, spectacole de teatru de umbre după povești cunoscute, dar și expoziție cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Gradinița Bambi.

Nici în acest an, la cea de-a șasea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul copiilor.

Cei prezenți la miniLibri vor putea participa la jocuri, concursuri amuzante și tombole, cu premii pe gustul copiilor și multe alte surprize.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.

"Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări vor fi investite în continuarea programului "Un start bun în viață". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educație timpurie de calitate, în parteneriat cu autoritățile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populație mixtă din punct de vedere etnic.", spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educație și  Dezvoltare Profesională, Gradinița Bambi, Școala Step by Step și Centrul 2 FasTracKids.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu