Lifestyle Muzica si vedete

Pamela Anderson o joaca mai nou pe Fecioara Maria pe micile ecrane

Pamela Anderson o joaca mai nou pe Fecioara Maria pe micile ecraneIn cadrul unui show canadian organizat pentru a intampina cum se cuvine Craciunul, actrita Pamela Anderson, ea insasi de origine canadiana, a reusit sa socheze audienta aparand intr-un scurt filmulet unde interpreteaza rolul Fecioarei Maria intr-o maniera parodica, alaturi de actori de comedie cunoscuti din tara sa de bastina.

Show-ul de Craciun al canadienilor se doreste astfel a fi complet diferit de alte spectacole cu tenta traditionala organizate cu aceasta ocazie, multe dintre replici si alte numere speciale urmand sa parodieze de fapt celebra scena a nasterii Mantuitorului prin apelul la muzica, animatie si comedie, folosite aproape demonic, probabil pentru a ii scandaliza putin pe pasnicii cetateni canadieni.

Pamela Anderson nu a putut uita si nici ierta afrontul adus ei in trecut de autoritatile din Montreal care i-au interzis un anunt publicitar nud in care ea facea de fapt campanie pentru protejarea drepturilor animalelor si poate nu intamplator ea apare de Craciun intr-o postura destul de provocatoare, asteptand probabil sa vada daca poate iesi de data aceasta invingatoare sau nu in confruntarea previzibila cu cenzura din Canada.

Bineinteles ca presa de peste ocean a reactionat destul de dur la adresa binecunoscutei actrite, in special publicatiile de orientare crestina lovind necrutator in imaginea sex-simbolului american si incercand sa transforme totul intr-un mare scandal. Actrita este insa bine cotata in ochii publicului american gratie si ultimelor sale contributii la campaniile de ajutorare a persoanelor defavorizate sau cele de protejare a drepturilor animalelor, astfel incat ea nu pare sa aiba mult de suferit din cauza acestei aparitii inedite pe micile ecrane.

Un scurt video poate fi urmarit si pe canalul de internet YouTube, unde puteti viziona scene din spectacolul canadian de Craciun, acolo Pamela Anderson intruchipand o foarte moderna Fecioara Maria, cu pruncul in brate si un Iosif mereu zambitor la dreapta sa. Pe ansamblu, scena nasterii nu este una foarte reusita si poate aici sa fie de gasit punctul slab al celebrei actrite, ea jucand mult sub asteptari intr-o sceneta care si asa nu pare sa aiba mare potential artistic.

Trupa de artisti pare sa fi facut insa acest lucru in mod intentionat, in acest mod ei lovind indirect in magia Craciunului, care nu a fost si nici nu poate fi privit cu adevarat ca un moment al bucuriei din cauza milioanelor de purcei, gaini, vitei sau miei care sunt sacrificati anual pentru ca noi sa sarbatorim, culmea, nasterea Mantuitorului lumii.

Oricum ar sta lucrurile, cu greu o poti vedea pe Pamela Anderson in postura de Fecioara, astfel incat nu ne ramane decat sa zambim amuzati la noua sa sotie si sa speram ca in anii care vor veni tot mai multe animale vor incepe sa fie crutate in special in preajma Craciunului, in semn de respect real fata de ziua nasterii Mantuitorului si de asemenea pentru a onora si nu pentru a rusina pe aceea pe care cu totii o numim Mama si Imparateasa a intregii vietii de pe planeta noastra.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu