Lifestyle Muzica si vedete

Un nou album Leona Lewis in 2012

Un nou album Leona Lewis in 2012Cantareata britanica Leona Lewis si-a anuntat lansarea unui nou album de studio, al treilea din cariera sa promitatoare, pentru anul care incepe, ea facand deja cunoscute cateva dintre piesele de rezistenta si promitand sa ofere altele noi la inceput de an 2012.

Intitulat "Glassheart", albumul era programat pentru sfarsitul lui 2011, dar cantareata nu a reusit sa respecte acest termen deoarece a fost angajata in multiple proiecte si din acest motiv ea nu a dorit sa grabeasca lansarea, refuzand sa isi dezamageasca fanii cu o muzica sub asteptarile lor.

Piesa de debut a albumului "Glassheart" a cunoscut deja un bun succes de top, cantareata reusind sa ocupe un merituos loc 4 in topul oficial "UK top 40 singles" cu melodia "Collide", ascultata in premiera in septembrie 2011 si bine primita de critica muzicala.

Alte trackuri de pe albumul "Glassheart" sunt promise sa fie oferite in cat mai scurta vreme, data lansarii albumului nefiind deocamdata foarte clar stabilita. Pana in prezent, cantareata a vandut peste 10 milioane de copii ale mai vechilor sale albume, stabilind de asemenea si mai multe recorduri ca artist solo atat in Marea Britanie cat si in clasamentele mondiale de muzica.

Desi oarecum trecuta cu vederea de publicul larg, Leona Lewis este foarte bine cotata in prezent in lumea muzicii internationale, iar noile sale creatii sunt asteptate intotdeauna cu interes de catre cunoscatori care stiu sa aprecieze tonalitatile unice ale interpretei precum si valentele sale creative, de bun augur pentru noile tendinte din muzica pop internationala.

Nascuta in Marea Britanie, Leona Lewis si-a facut o cariera in lumea muzicii prin mari eforturi personale si nenumarate sacrificii, ea cunoscand multe insuccese si dezamagiri pana la momentul cand a reusit sa se faca cunoscuta pe scena internationala. Greutatile insa nu au indepartat-o de pasiunea sa, incepand cu 2006 tanara cantareata cunoscand succesul deplin si lansandu-se astfel intr-o foarte promitatoare cariera artistica.

In planul vietii personale, cantareata a ramas alaturi de prima sa iubire si bunul sau amic de o viata, Lou Al-Chamaa, pana tarziu, in 2010, cand ambii au hotarat in mod regretabil sa se desparta. De atunci incoace nimic nou din punct de vedere romantic, doar munca si iarasi mai multa munca.

Separat de activitatea sa artistica, tanara si celebra cantareata britanica desfasoara si o impresionanta activitate caritabila, ea fiind un militant foarte activ pentru drepturile animalelor si de asemenea "ingerul de paza" al unui adapost local pentru animale abandonate, care are in grija peste 200 de cai, magari, purcei, rate, catei si multe alte animale neglijate de fostii lor stapani.

In anii din urma, Leona Lewis a fost votata in mod repetat drept cel mai sexi vegetarian al anului, ea practicand aceasta dieta inca din copilarie. Succesul in cariera de fapt i-a si permis sa desfasoare campanii mult mai eficiente pentru ajutorarea animalelor, in acest mod artista simtindu-se cu adevarat implinita, ea reusind sa traiasca pe viu doua dintre visele sale cele mai fierbinti, respectiv consacrarea pe scena muzicala si posibilitatea de a strange fonduri consistente pentru adaposturile de animale.

Pentru 2012, albumul "Glassheart" se anunta a fi o adevarata revelatie a scenei muzicale, multi dintre critici afirmand deja ca acesta va fi probabil cel mai bun album de studio al frumoasei englezoaice. Sa nu anticipam insa acest lucru si noi laolalta cu criticii de muzica si sa asteptam lansarea oficiala pentru a vedea daca lucrurile stau intr-adevar astfel, Leona Lewis avand totusi bunul obicei de a se intrece pe sine din punct de vedere artistic de la un an la altul.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu