Educatie Lifestyle

Pakistan/ Malala nu vrea pe Facebook

Pakistan/ Malala nu vrea pe FacebookMalala Yousafzai este cea mai tânără câștigătoare a Premiului Nobel. Este doar o studentă de liceu de 17 ani și participa la ora de chimie când profesorul i-a spus că a câștigat Premiul Nobel pentru Pace. Malala este o celebritate unică, care a făcut un lucru extraordinar pentru educația fetelor din Pakistan. Dar ceea ce este interesant este faptul că ea nu are nici măcar un telefon mobil și nu este activă pe Facebook sau Twitter.

Malala consideră că a fi pe social media este o pierdere de timp, și mai degrabă s-ar concentra asupra studiilor la școală. Ea a explicat de ce nu a fost pe rețelele sociale și a evitat până acum Facebook și Twitter, într-un interviu recent.

"N-am ajuns pe Twitter sau Facebook încă pentru că vreau să mă concentrez pe educația mea", spune Malala. "De asemenea, nu am un telefon mobil. Am 17 ani. Pentru că, cred că e bine să ai o sursă de comunicare, dar cred că ar trebui să mă concentrez doar pe studiile mele și aș deveni mai ocupată decât sunt deja, dacă aș începe să folosesc social media. "

"Cred că este important să folosim social media, dar pentru un scop bun. De exemplu, este bine să îți faci un selfie, să saluți lumea și toate aceste lucruri, dar cred că este, de asemenea, important să-l folosești în scopul bun, subliniind problemele cu care copiii din întreaga lume se confruntă. Deci, să evidențiem problemele cu care se confruntă fetele din Afganistan sau Pakistan sau India, sau situația fetelor în Nigeria, cele mai mult de 200 de fete care au fost răpite. Deci, putem evidenția asta pe social media, și a fost evidențiată pe social media."
Citeste mai mult aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu