Lifestyle Tehnologie si internet

Nokia Lumia 630 – un companion ideal pentru femeia modernă

 

Nokia Lumia 630 este disponibil în România, la numai două luni de la lansarea sa comercială. Disponibil în variantele single-SIM și dual-SIM, noul Lumia este un companion ideal pentru femeia modernă, dornică să fie la curent cu ultimele aplicații, asigurându-i o experiență cu stil.

Un studiu recent arată că 60% dintre femei consideră telefonul mobil ca fiind cel mai important dispozitiv din viața lor. 87% nu își pot imagina viața fără el, pentru 78% este primul lucru la care se uită dimineața, iar 98% îl poartă cu ele oriunde ar merge. 72% dintre femei folosesc telefonul mobil pentru a naviga pe rețelele de socializare, 88% pentru a trimite mesaje text și 55% pentru a face cumpărături (Sursa: Time Inc and Nuance Digital Marketing).

Nokia Lumia 630 se dovedește un dispozitiv versatil, care oferă o experință Windows Phone 8.1 fără compromisuri, la un preț accesibil, și care răspunde nevoii femeilor de a fi în permanență conectate cu familia, prietenii și la curent cu cele mai noi informații.

Cu un design unic și capace interschimbabile, în culori vii și intense, Lumia 630 oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Lumia high-end. În plus, multitudinea de accesorii colorate fac din dispozitivul Nokia Lumia 630 un smartphone elegant, potrivit oricărui context și oricărei toalete sau dispoziţii.


 

Iată doar câteva din accesoriile care fac din Nokia Lumia 630 un dispozitiv versatil:

 


 

 

Cu un design ultra-compact și disponibil într-o paletă de culori vibrante, Nokia Portable Wireless Speaker MD-12 este suficient de mic, încât să poată fi strecurat cu ușurință în orice buzunar.

 

 

 

Nokia Treasure Tag Mini este un accesoriu foarte util – și accesibil – când ai de căutat micile obiecte, cum ar fi cheile, care se încăpățânează să se rătăcească…

 

 

Cu încărcătorul portabil Nokia Universal Portable USB Charger DC-18 ai oriunde și oricând la îndemână o soluție de încărcare a bateriei telefonului tău.

 

Căștile Coloud Knock se potrivesc perfect la culoarea telefonului, astfel că poți asculta muzica preferată și să ai un detaliu șic, asortat ingenios la un look în stilul tău.

 


 

Funcțiile inovatoare ale Nokia Lumia 630 îl vor face un smartphone indispensabil pentru femeia dinamică din ziua de azi, activă și mereu conectată. Pe lângă accesul la Microsoft Office, Nokia Camera, Nokia Lumia 630 are și funcția inovatoare SensorCore care le va permite doamnelor monitorizarea activităţilor fizice prin conectarea la Bing Health and Fitness. Funcția HERE asigură acces la hărți globale și de navigație gratuite, care economisesc timp și bani.


 

Reţelele de socializare pot fi mai rapid și mai ușor accesate mulțumită procesorului quad core Snapdragon, prin Word Flow și aplicații precum WhatsApp și WeChat. De asemenea, cu OneDrive îți vei putea stoca, dar și accesa cu ușurință oricând toate fotografiile, videoclipurile şi fişierele.

Nokia Lumia 630 are numeroase aplicaţii preinstalate şi mii de alte aplicaţii sunt disponibile în Windows Phone Store. De la sfaturi pentru îngrijire, wellness, diete, ultimele informații în materie de fashion și styling, la informații utilitare cum ar fi carieră, finanțe personale, sănătate și multe altele.

 

Iată și câteva aplicații accesibile pe Nokia Lumia 630 care se potrivesc cu stilul de viață al femeii moderne:

 

Timing Master este cel mai bun cronometru pentru Windows Phone. Având o precizie de milisecunde, cu ajutorul lui îți vei putea cronometra ușor toate tipurile de activități.

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/timing-master/1f2ca7a0-266c-4355-b282-a9da511ef716

 

Runtastic poate deveni aplicația ta personală de fitness, atât pentru activitățile practicate în aer liber (alergare, mers pe jos, drumeții, ciclism…), dar și pentru cele practicate în sală (alergare pe bandă, cardio, yoga, ridicare de greutăți…). Monitorizează-ți activitățile sportive și de fitness, arde mai multe calorii și obține rezultatele mai bune la care aspiri.

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/runtastic/12017833-8a50-e011-854c-00237de2db9e

 

 

Fashion Cu ajutorul aplicației "Fashion, LifeStyle" vei fi la curent cu tendințele actuale în fashion și beauty, în plus poți afla, oriunde și oricând, noutăți despre diverse ghiduri de sănătate și chiar locuri de muncă.

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/fashion/e3ded8cf-d736-454b-ace9-8080316510b2

 

 

Beauty Bible Ești în căutare de sfaturi pentru îngrijirea părului, a unghiilor sau pentru machiaj? Biblia Beauty are răspunsul. Nu numai că vei primi sfaturi despre cum să îți îngrijești mai eficient părul, pielea și sănătatea, dar vei învăța și tehnici noi, pas cu pas, cu ajutorul instrucțiunilor video, pe care le poți apoi integra în rutina de zi cu zi sau chiar le poți salva pentru o ocazie specială. Folosește ideile ca sursă de inspirație și vei fi invidiată.

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/beauty-bible/74a5da84-ea9f-44ce-9d2f-c9f9614c12f7

 

 

 

MoneyControl MoneyControl este un instrument perfect pentru buget, care te ajută să ții evidența veniturilor și a cheltuielilor tale de zi cu zi. ► Simplu dar Puternic

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/moneycontrol/27a5ca85-bea7-464e-b57d-4588ef62e03b

 

 

 

Emergency Kit Kitul de urgență este un instrument vital pentru situații neașteptate dar și cel mai simplu mod de avea înregistrate într-un singur loc informații vitale despre tine. Conținând date despre grupa de sânge, alergii, medicamente netolerate, note și contacte de urgență, în orice situație limită, în cazul în care ai telefonul asupra ta, aplicația îi va permite personalului de urgență să aibă acces în cel mai scurt timp la informațiile-cheie despre starea ta de sănătate.

Preț: gratuit

Link: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/emergency-kit/ffb4d1ac-5564-48ab-a39d-df694e6c12da

 

 

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

 

Despre Microsoft Devices

Microsoft Devices Group este responsabil de strategia companiei privind dispozitivele, ce includ smartphone-urile și tabletele Lumia, telefoanele mobile Nokia, hardware Xbox, Surface și produse Perceptive Pixel (PPI), precum și accesorii pentru aceste produse.    

 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu