Lifestyle Turism

Oficialii brazilieni au declarat razboi deschis turismului sexual din tara lor

Oficialii brazilieni au declarat razboi deschis turismului sexual din tara lorCea de-a 20-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal se apropie cu pasi repezi de startul sau care fi dat pe 12 iunie 2014, iar brazilienii, gazda acestei editii aniversare, sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile necesare pentru a intampina in cele mai bune conditii cohortele de microbisti si alti turisti pasionati de fotbal de calitate.

Oficialii brazilieni sunt insa satui pana peste cap de imaginea proasta data tarii lor de activitatile turistice cu caracter sexual si au declarat razboi deschis turismului sexual, ei incercand astfel sa schimbe complet fata turismului brazilian. Sute de stabilimente au fost astfel inchise definitiv, iar politia locala este mereu in alerta pentru depistarea altor hoteluri sau locatii secrete unde pot fi procurate servicii sexuale contracost.

Un pas important s-a facut si in directia protejarii minorilor, Brazilia fiind din pacate una dintre tarile unde adolescentii si copiii sunt racolati special pentru a oferi servicii sexuale contracost turistilor interesati. Afacerea este infloritoare gratie cererii mari din partea turistilor, dar autoritatile braziliene sunt ferm hotarate sa curme din radacini aceste practici ilegale si murdare specifice inca pentru turismul din tara lor.

Brazilia isi va pastra si pe viitor renumele de taram al pasiunii si poftei de viata, dar nu prin punerea pe prim-plan a turismului sexual ci prin promovarea traditilor si obiceiurilor locale, brazilienii fiind prin natura lor oameni vibranti, energici si plini de spirit, mereu pregatiti pentru organizarea unor petreceri pe cinste alaturi de noii lor prieteni de peste hotare.

Presedintele ales al Braziliei, Dilma Rousseff, care este de asemenea si prima femeie din istoria tarii care a reusit sa ocupe aceasta inalta functie, a declarat in repetate randuri ca respinge asocierea dintre tara sa si activitatile sexuale, ea fiind de altfel direct implicata in lupta pentru eradicarea turismului sexual din Brazilia.

Pe viitor, turistii vor fi primiti cu bratele deschise in Brazilia, dar autoritatile braziliene atrag atentia amatorilor de sex ieftin ca vor fi trasi la raspundere in fata instantei daca vor mai solicita servicii sexuale. Astfel se spera ca turismul brazilian va putea renaste din propria sa cenusa, activitatile sexuale ilegale urmand sa fie, mai devreme sau mai tarziu, complet eradicate din lista de servicii oferite de catre locatiile turistice faimoase din aceasta frumoasa tara a lumii.

Alaturi de Thailanda, Brazilia este si in prezent una dintre cele mai cautate tari din lume pentru practicarea turismului sexual, multi turisti lipsiti de orice norme morale sperand inca sa beneficieze la preturi de nimic de servicii sexuale oferite de minori, iar altii fiind mai degraba interesati de servicii sexuale oferite de adulti, si acestea din urma fiind insa complet ilegale si degradante pentru conditia umana.

Masurile drastice luate de autoritatile braziliene in ultima vreme ar putea lovi puternic in retelele organizate de prostitutie care activeaza pe tot teritoriul Braziliei, doar asa turismul brazilian putand in sfarsit sa afiseze o imagine onorabila, de bun augur atat pentru bunul renume al tarii cat si pentru toate afacerile cu caracter turistic din aceasta zona a lumii asemanata pe buna dreptate de multi scriitori renumiti cu un adevarat colt de paradis.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu