Lifestyle Muzica si vedete

Modelul Shakira

Modelul ShakiraMagic FM o sărbătorește azi, vineri, 1 februarie, pe cântăreața columbiană Shakira printr-un program special, difuzând, pe parcursul zilei, cele mai frumoase cântece ale artistei și povestea carierei muzicale a acesteia.
 
„Shakira vine dintr-o familie săracă și ceea admir cel mai mult la ea este faptul că n-a uitat niciodată de unde a plecat și continuă să-i ajute pe cei nevoiași, mai ales prin intermediul fundației sale Pies Descalzos și cântând în cadrul unor spectacole de binefacere”, declară Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.
 
„E un model pentru tineri și mi-aș dori să existe mai multe astfel de modele”, spune realizatoarea Magic FM.
 
Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut pe 2 februarie 1977 în Barranquilla, Columbia, într-o familie destul de săracă. La 13 ani se mută împreună cu părinţii la Bogota, iar un an mai târziu, lansează discul "Magia", care însă nu se bucură de succes.
 
Albumul "¿Dónde Están los Ladrones?" este cel care care îi aduce în anul 1998 consacrarea mult dorită. Shakira devine rapid o adevărată vedeta internaţională, reuşind să atragă milioane de oameni prin vocea puternică şi senzuală, dar şi prin faimoasele sale dansuri.
 
Printre cele mai cunoscute cântece ale Shakirei se numără "Ciega, Sordomuda", „"Waka Waka (This Time for Africa)", „Whenever, Wherever”, „Las de la Intuición" şi "Underneath Your Clothes", dar şi colaborările cu Alejandro Sanz (“La Tortura”), Carlos Santana (“Illegal”) şi Beyonce (“Beautiful Liar”).
 
În acest an Shakirei i s-a împlinit visul de a deveni mamă. Nașterea a fost anunţată oficial pe Twitter: "Suntem fericiţi să anunţăm naşterea lui Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei Mebarak şi al lui Gerard Piqué, născut la 22 ianuarie, la ora 21:36 (20:36 GMT) la Barcelona, în Spania" – au scris părinții pe reţeaua de socializare.
 
Ascultă azi, la Magic FM cele mai frumoase cântece şi povestea Shakirei.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu