Cariera Lifestyle

Televiziunea Romana continua concedierile

Televiunea Romana continua concedierilePentru cei ce si-au facut o cariera in TVR vestile nu sunt deloc bune. Multe nume ce aveau ani consacrati in slujba Televiziunii Romane au fost concediati. Povestea isi are radacinile de acum cateva luni cand s-a anuntat ca banii nu mai sunt suficienti si fondurile televiziunii nu mai pot acoperi salariile angajatilor, nici macar ale celor ce au muncit in TVR  zeci de ani.

Au aparut multe discutii despre Corina Danila care este inca pe lista de asteptare, ce se pare ca a fost pusa pe lista cazurilor siociale, si ar fi ferita de concediere, insa sunt doar zvonuri, nimic concret nu a fost transmis oficial. Important este ca de pe ecrane si din regie, nume mari vor disparea.

Gianina Corondan se numara si ea printre cei concediati iar vestea a primit-o zilele acestea.  Lista celor ce se vor reaorienta continua Elise Stan, Sanda Visan, Irninis Miricioiu Radulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin si Tudor Calin Zarojanu.

Dupa o traditie de zeci de ani si nenumarate emisiuni se pare ca acesti oameni sunt obligati sa se retraga. Este interesant cum show-urile de pe posturile private uita se foloseasca detalii ca bun simt si moralitate insa oameni din Televiziune descopera meseria de somer.

 Insa nimic nu ne mai surprinde in tara noastra. Fete care uita sa se imbrace, politicieni care uita ce au promis, scandaluri zilnice, oameni care muncesc 8 ore pentru o suma batjocoritoare.  Pacat ca nu putem demisiona si noi din functia de „roman”.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu