Lifestyle Timp liber

Pe ritmuri boeme de chitara

Pe ritmuri boeme de chitaraIncep evenimentele pe ritmuri de chitara. Primul eveniment din seria Guitar Masters va avea loc vineri, 23 noiembrie 2012, la Hard Rock Cafe avand un invitat de onoare din Olanda. Maestrul desavarsit al chitarei, Jan Akkerman, revine la Bucuresti, la 17 ani distanta de la concertul sustinut alaturi de Paul Rodgers la Sala Palatului.
 
Jan Akkerman, este considerat cel mai bun chitarist al lumii, cel putin asa au decis editorii revistei britanice Melody Maker. A luat „Harpa de Aur“ in Olanda pentru intreaga sa cariera, tara in care este vedeta nationala. Akkerman a experimentat mereu cu chitare si echipamente noi remarcandu-se printr-un sunet special.

A pionierat alternarea volumelor producand sunete degajate, fluide, sustinute, desi este faimos si pentru interpretari la viteze uimitoare. Akkerman este primul artist care a folosit lauta intr-o formatie rock demonstrand un interes deosebit pentru cultura timpurilor medievale si epoca Renasterii.
Un eveniment ce nu trebuie ratat, il puteti admira in Hard Rock Caffe pe 23 noiembrie, open doors 19:00 iar concertul incepe la  ora 21:00.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu