Lifestyle Muzica si vedete

Mariaje de succes in sportul mondial

Mariaje de succes in sportul mondialLa fel ca si in universul artistilor de talie internationala, si in sport se leaga uneori mariaje de succes intre vedete de prim rang care nu uita sa isi creeze suplimentar si un plus de imagine speculand cu maiestrie moda, televiziunea sau diversele campanii promotionale si de caritate.

Printre cuplurile de acest tip, binecunoscute publicului din intreaga lume, se numara multi atleti in varsta, deja intrati in panteonul mondial, dar si sportivi mai tineri, care inca isi construiesc o cariera in ramura sportiva unde activeaza la superlativ.

1. Nadia Comaneci si Bart Conner nu mai au nevoie de prezentari pentru publicul romanesc, ei vizitand de multe ori Romania si desfasurand activitati diverse, de la cele sportive pana la cele de tip electoral sau de intrajutorare. Sunt casatoriti din 1996, locuiesc in Statele Unite si au fost binecuvantati si cu un baietel de 4 anisori.

2. Steffi Graf si Andre Agassi reprezinta la ora actuala cuplul de vis din lumea tenisului international, ambii detinand multiple recorduri mondiale si bucurandu-se de multa trecere peste tot unde merg. Au impreuna doi copii si locuiesc tot in Statele Unite unde desfasoara in paralel activitati de caritate si profesionale.

3. Chris Evert si Greg Norman vin ambii din foste casnicii destramate si au platit un pret urias pentru a fi impreuna, ei divortand si suportand niste costuri de speriat, dar reusind totusi sa se prezinte in fata altarului cu zambetul pe buze. Chris Evert a fost multa vreme numarul 1 mondial pe terenul de tenis, iar Greg Norman, jucatorul australian de golf, de asemenea s-a aflat in topul ramurii sportive unde a activat.

4. Ronaldo si Milene Domingues au fost un cuplu incantator de fobalisti de succes, Milene fiind in egala masura si un model de talie internationala. Casatoria lor din pacate s-a sfarsit prematur, dar povestea frumoasa ramane pentru a inspira alte cupluri poate ceva mai norocoase din acest punct de vedere.

5. Ray Knight si Nancy Lopez sunt un alt caz de mariaj de succes, ei petrecandu-si multi ani fericiti impreuna. Recent, au existat zvonuri privitoare la un posibil divort insa acestea nu au fost confirmate. Ray Knight a fost un foarte celebru jucator de baseball, iar Nancy Lopez o mare jucatoare de golf.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu