Educatie Lifestyle

Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti

Maratonul Revelionului la  Opera Naţională BucureştiPentru al şaptelea an consecutiv, iubitorii operei şi ai baletului au petrecut noaptea dintre ani la Opera Naţională Bucureşti.  Startul evenimentului s-a dat la ora 18.00 cu  celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul, “Liliacul”, o producţie (scenografie şi regie) oferită de teatrul liric londonez Royal Opera House Covent Garden,  spectacolul desfăşurându-se în aplauzele a aproape 1.000 de spectatori.
 
Pe lânga o distribuţie de excepţie cu participarea cunoscutului actor de comedie Pavel Bartoş, la fel ca în fiecare an, în actul al II-lea al spectacolului au participat şi o serie de invitaţi surpriză, printre aceştia numărându-se: celebra soprană Marina Krilovici, mezzo-sopranaOzana Barabancea şi tenorii Vlad Miriţă şi Augustin Hotea.
 
Pe lângă reprezentaţia de excepţie şi atmosfera de sărbătoare, spectatorii au avut parte şi de o tombolă cu surprize. În urma extragerii, s-au acordat 14 premii: cinci premii voucher Librăria Humanitas – în valoare de 200 de lei, plus trei premii în cărţi; trei premii voucher Sephora – în valoare de 200 respectiv 400 de lei. Cele mai aşteptate însă au fost cele 3 excursii pentru două persoane la Salzburg.
 
Cei care au ales să îşipetreacă noaptea de Revelion la Opera Naţionale Bucureşti au avut parte de cină festivă, foc de artificii realizat special pentru ONB, concurs de dans şi alte surprize.
Printre momentele care au generat bucuria şi aplauzele participanţilor amintim concursul de dans, în căruia aproximativ 15 cupluri au primit diplome de participare, iar cele mai talentate perechi au obţinut câte o invitaţie dublă la unul dintre spectacolele ONB din luna ianuarie.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu