Educatie Lifestyle

Maraton teatral “Green Hours!” în cadrul FNTI

Peste 25 de artiști, 3 ore și jumătate de spectacol, premieră pentru teatrul independent
  
Maraton teatral “Green Hours!” în cadrul FNTILuni 4 noiembrie, de la ora 18, în premieră în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent (FNTI), dramAcum și Teatrul LUNI de la Green Hours prezintă spectacolul site-specific serial Green Hours! în integralitatea lui. Proiectul inițiat de regizorul Andreea Vălean și dramaturgul Peca Ștefan, celebrează fenomenul socio-cultural născut în 1994 la adresa din Calea Victoriei 120, fiind dedicat spațiului-emblemă al teatrului și al muzicii independente din București, Green Hours jazz-cafe. Spectacolul cuprinde piese inspirate de – și create special pentru – acest spațiu, reunind o serie impresionantă de actori, muzicieni și alți artiști apropiați „zonei GREEN” într-un act artistic singular în peisajul independent, atât ca proporții cât și ca modalitate de desfășurare.

 
Distribuția reunește actori și muzicieni importanți din peisajul independent din București, dar nu numai. Cei care vor veni luni la Green Hours îi vor putea vedea, în aceeași seară, pe Virgil Aioanei, Răzvan Alexe (aka Krem), Cătălin Babliuc, Laurențiu Bănescu, Mihai Călin, Constantin Cojocaru, Emilia Dobrin,  Cristina Drăghici, Andreea Duță, Ionuț Grama, Radu Iacoban, Rodica Lazăr, Nicoleta Lefter, Conrad Mericoffer, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Gabriel Spahiu, Ana Ularu, Letiția Vlădescu. Muzicienii invitați ai serii vor fi Mandela Gajol și Mihai Iordache.
 
Regizorul proiectului este Andreea Vălean, iar coregrafia este semnată de Andreea Duță. Dramaturgul invitat al proiectului este Maria Manolescu. Dan Perjovschi semnează desenele, Cinty Ionescu video designul, iar KREM versurile adiționale din piesa The Green L.P.
 
În cadrul FNTI, spectacolul va fi prezentat în integralitate, cu două pauze, fiind singurul spectacol de teatru independent care reunește peste 25 de artiști și durează trei ore și jumătate. Accesul la spectacol se va face începând cu ora 17.30. Spectatorii își pot cumpăra bilete pentru fiecare parte a spectacolului, biletele fiind de 20 lei/parte. Un orar de acces poate fi găsit mai jos.
 
Rezervarile se fac la: [email protected]; 0788 452 485 (L-V: 11-18)
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu