Lifestyle Muzica si vedete

“Mă simt foarte iubită la fiecare concert” Ale Blake

Câteva întrebări am adresat frumoasei Ale Blake. Suntem curioşi cum este viaţa pe scenă, ce înseamnă spectacolele, turneele şi concertele.

"Mă simt foarte iubită la fiecare concert"  Ale BlakeMulţumesc pentru timpul tău. Spune-mi cum ai păşit pe scena muzicii? Ai avut emoţii?Reticenţe? sau ai ştiut că asta vrei să faci?
De mică  foloseam sticluţele pe post de microfon, însă când venea vorba de scenă, visam să urc direct în fata multor oameni. Am avut acest noroc, să urc din prima pe o şcenă mare şi asta a fost o mare provocare   Atunci mi-am dat seama că sunt facută pentru asta!
 
Cine te-a încurajat cel mai mult şi te-a îndrumat către acest domeniu?
Întotdeauna am făcut ce mi-a plăcut şi ce am simţit. Am fost susţinută de părinţii mei, de familie şi prieteni, dar nu neapărat îndrumată. 

Cine se ocupă de imaginea ta? Haine, make up?Cu cine colaborezi?
Pentru clipuri şi şedinte foto colaborez cu diferiţi designeri romani şi cu Amir Doboş pe parte de styling, iar în general, în viaţa de zi cu zi mă ocup eu. 🙂 Sunt pasionată de modă, dar în viaţa de zi cu zi prefer stilul casual, mă reprezintă. Pentru make-up lucrez cu Andra Manea pe care o ador! 🙂

Cum este să lucrezi alături de Sasha Lopez?
Sasha e o persoană foarte corectă,  deschisă, care te lasă să te exprimi prin muzică. Aşa că este foarte plăcut să lucrez cu el şi mă bucur foarte mult.

Ai un moment special pe care îl ai amintire de când lucrezi în această industrie? Un moment în care publicul a arătat fidelitatea faţă  de voi?
Ooo da. De fiecare dată. Căldura pe care o primim de la public, admiraţia, energia şi iubirea lor reprezintă cea mai mare răsplată. Mă simt foarte iubită la fiecare concert şi le mulţumesc fanilor pentru asta. 
 
Ce planuiţi pentru anul acesta?Încă un hit? Un videoclip?
Planuri multe. Abia am scos piesa nouă însă bineînţeles că vor mai fi noi piese şi clipuri. Noi colaborări dar vă voi povesti la momentul potrivit. 😉 Momentan ne bucurăm de cea mai recentă piesa lansată “Kiss You”. 
 
Mulţumesc pentru timpul tău şi mult success!
Vă mulţumesc. 🙂
 
 
 
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu