Lifestyle Tehnologie si internet

Logitech lanseaza un dispozitiv mouse revolutionar pe piata!

Recent, compania Logitech a lansat pe piata un dispozitiv mouse cu adevarat revolutionar, capabil sa functioneze atat prin conexiune fara fir cat si conexiune cu fir si care poate fi adaptat rapid pentru a indeplini sarcini multiple atat pentru persoanele care folosesc mana dreapta cat si pentru cei care folosesc mana stanga.
 
Logitech lanseaza un dispozitiv mouse revolutionar pe piata!G900 Chaos Spectrum este numele ales de catre inginerii de la Logitech pentru a boteza noul lor "copil", lansarea acestui produs fiind facuta in prezenta presei si a specialistilor in accesorii pentru calculator prin prezentarea in direct a performantelor deosebite de care este capabil acest nou dispozitiv tip mouse.
 
Spre deosebire de alte modele lansate anterior de catre Logitech sau companiile concurente, G900 Chaos Spectrum poate trasa cercuri perfecte, fiind simplu de calibrat pentru orice utilizator si neprezentand deloc intarzieri sau sincope pe durata utilizarii sale indiferent de cat de intensiv sau rapid este folosit.
 
Destinat prioritar pentru gaming, G900 Chaos Spectrum poate fi ajustat la aproape orice suprafata de lucru si functioneaza dupa niste parametri de invidiat, plecand de la 200 dpi si ajungand pana la 12.000 dpi. Butoanele sale standard sunt special asezate pe un suport pivot care mareste simtitor durata de viata si fiabilitatea acestui produs de top de pe piata accesoriilor de calculator.
 
La alegerea utilizatorului, G900 Chaos Spectrum poate fi utilizat prin conexiune wireless, fara fir, sau poate fi racordat in partea frontala la un fir conectat la unul dintre porturile USB ale calculatorului personal. Este un mouse foarte usor, comparat cu alte dispozive similare de ultima generatie, si beneficiaza de o autonomie de functionare marita, pe baterii, de pana la 32 de ore de utilizare continua.
 
Lansat in luna aprilie 2016, mouse-ul G900 Chaos Spectrum va fi comercializat initial la un pret de aproximativ 150 de dolari americani, in mai putin de un an de zile analistii estimand ca pretul de vanzare pentru acest dispozitiv va urma sa scada simtitor odata ce produsul va reusi sa castige un segment semnificativ de piata.
 
Conform opiniei specialistilor independenti de compania Logitech, G900 Chaos Spectrum este intr-adevar un dispozitiv mouse excelent si reprezinta o investitie buna in calitate si confort mai ales pentru gamerii impatimiti, dar si pentru alti utilizatori care folosesc frecvent astfel de dispozitive electronice.
 
 
 
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu