Educatie Lifestyle

Hai in tabara autenticitatii tale!

Hai in tabara autenticitatii tale!

In zilele noastre stresul si agitatia zilnica sunt un stil de viata, nu sunt exceptii. Ne este greu sa aducem plus valoare vietii noastre, ne este dificil sa ne intoarcem la ceea ce conteaza cu adevarat: linistea si armonia noastra.

Cum ar fi sa ai cateva zile doar pentru tine? Sa ai un cadou special oferit autenticitatii tale? Suna ca un vis? Suna ca un plan perfect?
A avea dezechilibre emotionale nu este o rusine, a ramane cu acestea, ascunse bine “sub pres” poate fi o problema ceiti  afecteaza atat familia cat si pe tine. Cand tu nu esti impacat cu tine, nu poţi avea pretentia ca ceilalti sa vada in tine o raza de armonie si intelegere.
Daca vrei sa rezolvi unele probleme, daca vrei sa participi la o experienta ce iti va schimba viata, te aşteptam in tabara noastra de dezvoltare personala.
Daca te regaseşti intr-una sau mai multe din sitatiile de mai jos, esti invitat/a sa participi la acest Program de Dezvoltare Personala. Esti pregatit/a sa faci primii pasi ?

1. Te confrunti cu diverse temeri, fobii sau stari anxioase; 

2. Eşti in punctul in care ai identificat ganduri si emotii care iti fac rau, insa nu reusesti sa le gestionezi singur/a; 

3. Simti ca nu ti-ai descoperit adevaratul potential uman si esti intr-o continua cautare de sens; 

4. Ai obosit sa tot eviti anumite interactiuni sau situatii de viata, de teama ca nu le vei face fata; 

5. Nu poti depasi o trauma, o despartire sau un eveniment din trecut si simti ca ai nevoie de ajutor sa mergi mai departe; 

6. Realizezi ca viata ar trebui sa insemne bucurie, armonie si echilibru, insa tu nu reusesti sa accesezi indeajuns aceste stari; 

7. Esti in punctul in care esti multumit/a de viata ta, dar simţi ca poti obtine mai multe satisfactii, accesand un nivel mai avansat de autocunoastere; 

8. Vrei sa stii ce sta la baza formarii propriilor ganduri si emotii si iti doresti sa inveti sa le gestionezi eficient; 

9. Iti doresti sa ai mai multa incredere in tine si sa inveti sa iti stapanesti emotiile negative; 

10. Esti constient/a ca situatiile de viata cu care te confrunti pot fi o consecinta a perceptiei tale, de aceea iti doresti sa o imbunatatesti prin autocunoastere.

Cui se adreseaza?
Tuturor celor care isi doresc sa se cunoasca, sa evolueze si sa se bucure de cateva zile de liniste şi frumusete, in natura.
Cazare si masa
Avem la dispozitie o pensiune de 3 Margarete in Bran, exclusiv pentru noi.
Cazarea se va face in camere de 2 persoane, dotate cu mobilier modern, baie proprie, apa calda, televizor, balcon cu vedere la Masivul Piatra Craiului.
Cele 3 mese zilnice se vor servi in incinta pensiunii si sunt incluse in pret.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu