Lifestyle Muzica si vedete

Liv Tyler si tatal sau, Steven, vor sa sustina concerte live!

Liv Tyler si tatal sau, Steven, vor sa sustina concerte live!De foarte multa vreme familia Tyler viseaza sa colaboreze la un nou proiect muzical si, recent, atat actrita Liv Tyler cat si tatal sau, Steven, au facut declaratii catre presa prin care au anuntat ca acest vis al lor este pe cale sa se implineasca in scurta vreme.

Proiectul acesta ambitios nu s-a nascut din neant, cei doi obisnuind sa cante in duet destul de des, dar intr-un cadru privat, fie acasa, fie la ocazii, atunci cand familia se intruneste pentru mai multa vreme.

In trecut, au mai existat colaborari profesioniste intre dansii, Liv facand o aparitie de zile mari in videoclipuri de top ale formatiei Aerosmith precum "Crazy" sau "I Don't Wanna Miss A Thing", dar fara a canta alaturi de membrii trupei.

Din cauza vietii tumultuoase a parintilor sai, Liv Tyler nu a aflat cine ii este tatal decat tarziu, dupa ce implinise deja 9 ani, dar acest lucru nu a stat in calea cimentarii unei bune relatii de familie, in prezent cei doi petrecandu-si mult timp impreuna, aparand la evenimente majore sau pur si simplu discutand la telefon atunci cand timpul nu le permite sa se vada intre patru ochi.

In ce il priveste pe Steven Tyler, acesta este un tata super fericit, foarte mandru de realizarile artistice ale fiicei sale. Intrucat ambii au resedinte si in Los Angeles si in New York, uneori Steven incearca sa o atraga pe Liv la studioul sau de inregistrari unde ea sa ii asigure fundalul muzical sau chiar sa cante in duet, dar actrita este foarte ocupata si, nu de putine ori, este nevoita sa refuze aceste invitatii.

Mai nou, Aerosmith lucreaza de zor la cel de-al 15-lea album de studio al lor, iar Liv se pare ca va participa si dansa la mici proiecte privind promovarea acestui album. Ne putem deci astepta la o surpriza placuta in care sa vedem familia Tyler "la treaba" intr-un duet de zile mari, care sa faca cu siguranta deliciul fanilor comuni atat ai actritei, cat si ai tatalui sau, Steven.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu