Lifestyle Timp liber

Limbajul trupului – decodeaza-l!

Limbajul trupului – decodeaza-l!Faptele valoreaza mult mai mult decat o serie de cuvinte si promisiuni ce nu vor fi duse niciodata la capat. Actiunile, gesturile si comportamentul nostru pot spune totul fara sa adresezi nici macar o vorba. Comunicarea non-verbala este cel mai bun detector de minciuni, iar daca stii sa il citesti o sa afli raspunsuri la multe din intrebarile tale.
     
Baietii nu sunt usor de citit, insa daca esti la o intalnire si te intrebi ce gandeste, dar cuvintele pe care ti le adreseaza nu tradeaza nimic din ce simte, atunci iti vom veni in ajutor cu cateva ponturi, ce arunca un pic de lumina asupra gesturilor lui si iti vor spune daca are sens sa astepti ca pe viitor sa primesti un telefon din partea lui sau sa iti vezi in continuare de viata ta si sa-l lasi in trecut.
 
A.     Isi aseaza tricoul, camasa, chiar se apleaca sa isi traga mai bine soseta. Aceste gesturi atat de banale, pe care poate o sa le crezi chiar nepoliticoase, iti spun un singur lucru. Daca el se apleaca sa isi aseze soseta care e ascunsa atat de papuci cat si de pantaloni, inseamna ca tine enorm sa ai o parere buna despre el. Daca el vrea sa arate bine pana in varful picioarelor, inseamna ca vrea sa iti arate ca este un tip bine, care are grija de el si care vrea ca in ochii tai sa arate imaculat.
B.     Sta picior peste picior si isi atinge fata din cand in cand. Inseamna ca i-ai atras atentia si incepe sa fie tot mai interesat de tine si se gandeste bine ce strategie ar trebui sa puna in practica pentru a te prinde.
C.     Cand indeparteaza o scama de pe bluza ta. Te place foarte mult, iar acest gest prin care el cauta o scuza sa te atinga este un gest de posesivitate strict barbateasca, prin care transmite un mesaj celor care sunt in jurul vostru sau care trec prin apropiere ca esti a lui si toata atentia sa e asupra ta.
D.     Singurul gest care iti poate spune ca este total neinteresat de tine este folosirea mainii stangi in multe din actiunile sale, desi el este dreptaci. Daca isi atinge lobul urechii, inseamna ca nu are vreun interes pentru voi doi. Poate iti vorbeste convingator, dar nu face decat sa te convinga de ceva ce nu este real. Minte doar pentru a umple timpul pana la sfarsitul intalnirii.
 
      Aceste ponturi sunt orientative si generaliste, nu trebuie judecati toti barbatii dupa ele, dar te pot ajuta in a sti cum sa reactionezi in anumite situatii care ti se par confuze.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu