Lifestyle Sarbatori si traditii

Ce planuri ai de Halloween?

Ce planuri ai de Halloween?Cinematograful Movieplex din cadrul Plaza România organizează o noapte-maraton de filme de acţiune. Spectatorii vor avea ocazia să-şi întâlnească actorii preferaţi pe parcursul vizionării consecutive a cinci filme best action-thriller ale momentului, care vor rula în noaptea de 27 spre 28 octombrie.  
 
Cu ocazia Halloween-ului clienţii Movieplex sunt asteptaţi să se bucure de o noapte plină de filme de acţiune şi surprize. Toţi clienţii care vor achiziţiona un bilet la evenimentul din seara de 27-28 a.c beneficiază de un bilet la un preţ special pentru vizionarea celor cinci filme consecutive din programul evenimentului. Spectatorii au şansa de a câstiga unul din marile premii puse la bătaie, însă fiecare participant la maraton câştigă garantat şi un premiu instant.
 
Nici cei mici nu au fost uitaţi. Movieplex le oferă tuturor copiilor cu vârsta până în 12 ani un pachet special, constând într-un bilet la un film şi un meniu mic. Oferta este valabilă sâmbată şi duminică ( 27 şi 28 octombrie), în timpul zilei, pentru toate filmele de animaţie din programul Movieplex.
 
 „Am pregătit la Movieplex o Sărbătoare de Halloween aparte, în care spiritele prind viaţă prin intermediul filmelor şi al atmosferei create. Noaptea, toţi clienţii noştri se vor putea bucura de un adevărat maraton al filmelor, din care nu vor lipsi buna dispoziţie şi premiile surpriză. Am pregătit şi premii instant atrăgătoare, pentru absolut toţi participanţii la maraton. Avem si o tombolă în care punem la bătaie gadgeturi de groază, oferite de partenerii noştri şi Plaza Romania. În timpul zilei, copiii beneficiază de preţuri speciale şi au filme de animaţie pentru toate gusturile.”, au declarat reprezentanţii Movieplex.
 
 
Filmele proiectate la maratonul de filme organizat în cinematograful Movieplex din Plaza România sunt :
 
·         Taken 2: Teroare in Istanbul
·         Brutele/Savages
·         Sweeney: Justiţie la limita legii
·         Eroi de sacrificiu 2/The Expendables 2
·         Ultima razie/End of watch

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu