Lifestyle Muzica si vedete

Jack Daniel`s Studio No. 7 prezinta concertul Fady & The Zaidans la Hard Rock Cafe

Jack Daniel`s Studio No. 7 prezinta concertul Fady & The Zaidans  la Hard Rock CafeJack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta  joi, 1 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de Fady & The Zaidans. Cea mai efervescenta trupa de la ora actuala pregatesc un spectacol original, in care pasiunea pentru muzica de calitate se va afla pe primul loc, intr-o seara de exceptie.
Fady & The Zaidansnu vrea sa atinga performantele lui Bon Jovi, Robbie Williams, Reamon, sau chiar a celor de la The Scorpions, sau alti artisti consacrati, ci urmareste tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, sa stabileasca legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si, de asemenea, sa creeze un show de neuitat.
Vino sa asculti single-ul lor de debut “Hey”, dar si si alte hit-uri ale topurilor muzicale autohtone si international. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.
Biletele la concert vor putea fi achizitionate atat online, pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro  si www.magazinuldebilete.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Cafe, incepand de vineri 19 octombrie, pana in ziua concertului, inclusiv/sau la concertul Fady & The Zaidans, de pe 25 octombrie. Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro  sau www.bestmusic.ro  se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
 
Partenerii evenimentului sunt: Magic FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.
 
Pe platforma de muzică Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe româneşti şi străine. Chiar şi în prezent  Jack Daniel’s continuă să joace un rol important în ceea ce priveşte cultura muzicală. Nu este deloc surprinzător să găseşti o sticla Jack Daniel’s lângă instrumente în aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack şi până acum, dar un singur lucru va rămâne mereu acelaşi … spiritul lui Mr. Jack.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu