Lifestyle Muzica si vedete

Ce crezi ca isi doreste Andra pentru anul viitor?!

Ce crezi ca isi doreste Andra pentru anul viitor?!Andra a fost luni dimineață invitata Lianei Stanciu și a lui Raul Brebu la rubrica Bătălia Hiturilor din cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică. Cântăreața le-a povestit ascultătorilor Magic FM că pregătește un nou album și că-și dorește încă un copil, o surioară pentru micul David.
 
"Rămâi cu mine" și "Dragostea rămâne" au fost cele două melodii care au participat la Bătălia Hiturilor, Andra mărturisind că Magic FM este radioul ei preferat.
 
"Toată familia mea ascultă Magic FM. Sora mea Aura mi-a trimis mesaj: 'Spune-le să pună mai des Tony Bennett și Michael Buble'", a povestit invitata.
 
Andra a cântat live refrenul noului sau single – "K la meteo", cântec lansat împreună cu What's Up. "Mă bucur mult că interpretează alături de mine, e un băiat tare talentat", a spus Andra despre What's Up.
 
"Vreau să cânt cu instrumentiști, să pot cânta ce-mi dorește inima. Nu vreau să cânt cu track-uri. Vreau să sune live-ul live", a spus artista.
 
Întrebată de Liana și de Raul dacă mai crede în magie, Andra a răspuns afirmativ. Cei doi realizatori Magic FM au vrut să știe ce i-ar cere artista lui Moș Crăciun, iar răspunsul a venit imediat: "I-aș cere să-mi aducă o fetiță"!
 
"Măcar la anul, dar să știu că fetița e pe drum. Dacă fac băiat, mai trebuie să fac încă un copil", a declarat Andra la Magic FM.
 
"Cred în Moș Crăciun și vreau să-l învăț și pe David să creadă", a mai spus artista.
 
Andra le-a declarat ascultătorilor Magic FM că va lansa în curând un nou album și că lucrează în paralel la un album cu cântece de Crăciun.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu